MIEHET KOLMONEN

JPS pelasi tasapelin Harjun derbyssä

JPS:n ja Fc Blackbirdin välinen ottelu päättyi pistejakoon lukemin 2-2 keskiviikkona Harjun Stadionilla.

Paikallisderby pelattiin Harjun Stadionilla kauniissa kesäillassa, paikalle oli saapunut n. 300 katsojaa.

Ottelun alku mentiin vierasjoukkueen painostaessa ja ajassa 10 minuuttia Blackbird sai vapaapotkun vaarallisen läheltä Jipsin maalia.

Vapaapotkun antoi Tomi Petrescu ja laukaus painui suoraan maalin yläkulmaan ja vierasjoukkue siirtyi tällä maalilla 0-1 johtoon.

Tämän jälkeen Jipsi pääsi koko ajan enemmän mukaan peliin ja tilanteita tuli molempiin päihin. Ajassa 31 minuuttia Sergei Korsunov antoi vapauttavan syötön Birdin linjan läpi ja Janne Rissanen pääsi laittamaan pallon maaliin ja ottelu oli tasan 1-1. Ottelu oli Janne Rissaselle toistaiseksi viimeinen peli JPS-paidassa ja maali viimeisessä pelissä kruunasi pitkän peliuran joukkueessa. Kiitos Rissa ja hyvää jatkoa uusiin maisemiin.

Ajassa 43 minuuttia  Teemu Vänttilä antoi tarkan syötön Aram Hasanzadalle joka sijoitti taitavasti pallon maaliin.

Tauolle mentiin kotijoukkueen 2-1 johdossa.

Toinen puoliaika alkoi tasaisella väännöllä mutta ajassa 48 minuuttia pääsi Tomi Petrescu kotijoukkueen puolustukselta karkuun ja pääsi nostamaan pallon vastaan tulleen maalivahdin ylitse ja tilanne oli tämän jälkeen 2-2.

Tämän enempää ottelussa ei maaleja nähty vaikka useita hyviä tilanteita oli molemmilla joukkueilla. Jakson loppupuolella joutui JPS vaihtamaan maalivahdin koska Sauli Kilpeläisen jalka kramppasi niin pahasti että ei pystynyt jatkamaan maalilla. Kiril Konovalov tuli kotijoukkueen maalille ja piti nollat omissa vaikka joutuikin kentälle aivan yllättäen. Ottelu päättyi lukemiin 2-2.

Otteluisäntä Arkkitehtitoimisto.fi palkitsi parhaat pelaajat: kotijoukkueesta Lenni Purokurun ja vierasjoukkueesta Tomi Petrescun.

Kokoonpano: Sauli Kilpeläinen (mv)(87 Konovalov), Hakim Hasanzada (78 Kolu), Juuso Kettu, Janne Rissanen (68 Nadabarewe), Olli Huttunen, Lenni Purokuru, Teemu Vänttilä, Yohna Arial, Aram Hasanzada, Sergei Korsunov, Nimeseti Redamte (44 Huhtinen).

Vaihdossa: Kiril Konovalov (mv) (78), Elias Huhtinen (44), Joel Kolu (78), Ville Mikkola, Antti Neuvonen, Tatu Meriläinen, Lokoko Nadabawere (68).

 


Näytä lisää uutisia

MIEHET KOLMONEN

Vastuuvalmentaja
Jahad Yari
0451626330
jahadyari[at]gmail.com
Joukkueenjohtaja
Ilmo Viitanen
040-0783800
jpsinni[at]gmail.com
2. Joukkueenjohtaja
Joni Mahonen
joni.mahonen[at]gmail.com
Fysiikkavalmentaja
Henri Hekanaho
+35844239252
upliftingtrainingmethods[at]gmail.com