MIEHET KOLMONEN

Riku Lambergin jäähyväisottelu

ENNAKKO -- JoPS vastaan JPS lauantaina 26.8.2017

Lauantaina 26.8.2017 JPS matkaa Joensuuhun JoPSin vieraaksi. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa JPS oli kotikentällään 2-0 (2-0) parempi Joensuulaisia vastaan. Vaikka JPS lähtee otteluun pienenä ennakkosuosikkina, tuleva ottelu tuo kovan haasteen Jipsin 11 matkaan lähteneen laadukkaan pelaajan ryhmälle. Itä- ja Keski-Suomen kolmosessa perinteisesti kotijoukkueella on suuri etu, kun vastassa on joukkue toisesta piiristä. Pienestä pelaajaryhmästä huolimatta ainoastaan 3 pistettä kelpaa valmentaja Mika Haloselle ottelusta. Kuluva kausi on sujunut Jipsiltä mallikkaasti sarjasijoituksen ollessa tällä hetkellä 4. JoPS löytyy taas toiseksi viimeiseltä sijalta 9.

Lauantain ottelu on pitkäaikaisen JPS pelurin ja kotiyleisön suosikin Riku Lambergin jäähyväisottelu Jipsin väreissä. JPS toimitus pääsi haastattelemaan JPS-legendaa ottelun alla:

Riku Lamberg, muutat työn perässä Helsinkiin ja pelaat näillä näkymin viimeisen pelisi Jipsin väreissä ensi lauantaina. Mitkä ovat fiilikset ennen peliä?
Erittäin hyvällä fiiliksillä lähden vielä kerran Joensuuhun pelaamaan. Matsin jälkeen saattaa tietty olla hieman haikea fiilis, sillä Jipsin pelipaitaan liittyy mulla niin paljon muistoja. Ensin pitää kuitenkin keskittyä voittamaan JoPS ja ottamaan kolme pistettä. Helppoa se ei tule olemaan, koska meillä on todella vähän jengiä lähdössä mukaan, mikä on poikkeuksellinen tilanne tällä kaudella.
 
Olet Jipsin jalkapallojoukkueessa eniten kausia pelannut pelaaja nuoresta iästäsi huolimatta. Milloin esiinnyit ensimmäistä kertaa JPS paidassa? Mitkä asiat ovat jääneet parhaiten mieleen vuosien varrella?
Ensimmäisen kerran pelasin Jipsissä kaudella 2008, mutta en todellakaan muista, mikä oli mun ensimmäinen ottelu. Vuosien varrelta parhaiten on jäänyt mieleen joukko huikeita tyyppejä, keiden kanssa on saanut pelata. Parhaimpia muistoja ovat esimerkiksi Jipsin ensimmäinen kausi jolloin pelattiin lumifutista ja käytiin kauden jälkeen jopa risteilyllä, Matti Kauton valmentama Kolmosen voittanut joukkue 2011, juhlavuosiottelu Harjulla BET:ä vastaan kesällä 2012, sekä viime kausi, jolloin itse toimin valmentajana. Muistoja on liikaa, jotta kaikkia voisi tähän luetella, mutta haluaisin kiittää kaikkia joukkueessa mukana olleita pelaajia ja taustahenkilöitä näistä kausista!
 
Miten tämä kausi on sujunut joukkueelta ja itseltäsi?
Tämä kausi on sujunut joukkueelta todella hyvin. Uudet pelaajat ovat päässeet hyvin sisälle joukkueeseen ja tuloksellisesti kolmossija on vielä realistinen tavoite. Oma kauteni on ollut melko rikkonainen ja nyt onkin hyvä aika siirtyä sivuun ja antaa nuoremmille vastuu kentän puolella.
 
Koko JPS perhe kiittää sinua menneistä kausista niin pelaajana kuin taustahenkilönäkin. Onko uusi seura pääkaupunkiseudulla jo tiedossa?
Mitään ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta hyviä vaihtoehtoja löytyy ainakin muutama. Ensin pitää etsiä futsaljoukkue ennen kuin alkaa miettimään futisjoukkueen etsimistä ensi kaudella.
 
 

Näytä lisää uutisia

MIEHET KOLMONEN

Vastuuvalmentaja
Jahad Yari
0451626330
jahadyari[at]gmail.com
Joukkueenjohtaja
Ilmo Viitanen
040-0783800
jpsinni[at]gmail.com
2. Joukkueenjohtaja
Joni Mahonen
joni.mahonen[at]gmail.com
Fysiikkavalmentaja
Henri Hekanaho
+35844239252
upliftingtrainingmethods[at]gmail.com