MIEHET KOLMONEN

JPS piti kauden aloituspalaverin

JPS:n harjoituskausi ja pelaajatilanteen kartoitus kesäksi 2017 ovat hyvässä vauhdissa.

JPS pelaa Itä- ja Keski-Suomen Kolmosessa myös kaudella 2017. Koska suuri osa pelaajistosta keskittyy jälleen futsaliin talven aikana, treenikausi aloitetaan hitaasti, mutta varmasti. Vielä helmikuun ajan treenit pyörivät kerran viikossa, maanantaisin klo 21-22 Hippoksen alakerrassa. Maaliskuussa treenit samaisessa paikassa maanantaisin ja keskiviikkoisin. Huhtikuussa ulkokenttien auetessa JPS siirtyy treenaamaan kotipyhättöönsä Viitaniemen tekonurmelle. Treenipelejäkin on sovittuna jo parisen kappaletta, mikä on noin kaksi enemmän kuin viime keväänä pelattiin.

Tässä vaiheessa treenit ovat kaikille avoimet ja uusia pelaajia kartoitetaan jokaiselle pelipaikalle. Ensi kesänä JPS:n nutussa pelaamisesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Riku Lambergiin (050-5578875) tai Mika Haloseen (040-8232728). Mikäli ensi kesän suunnitelmat ovat vielä auki, voit tulla vapaasti treenailemaan mukaan.

Viime kesänä JPS aloitti kauden loistavasti ollen puolivälissä sarjaa sarjakakkosena. Loppukausi meni selvästi heikommin useiden avainpelaajien muuttaessa pois Jyväskylästä. Suurimpana farssina kolmesta maalivahdista kaksi sai töitä muualta ja yksi lähti reissaamaan, joten elokuussa rivessä ei ollut yhtäkään maalivahtia. Siitä viisastuneena nyt on tarkoitus kartoittaa pelaajatilannetta etukäteen tarkemmin, ettei vastaavaa pääse tapahtumaan. Myös farmisopimus Nelosessa pelaavan Liikunnan Riemun kanssa on pohdinnassa.

Joukkueet Itä- Keski-Suomen Kolmosessa 2017:

JPS, Jyväskylä
FC Blackbird, Jyväskylä
Äänekosken Huima
FCV, Vaajakoski
SC Riverball, Joensuu
JIPPO, Joensuu
JoPS, Joensuu
Kurkimäen Kisa, Kuopio
SaPa, Pieksämäki
WJK, Varkaus


Näytä lisää uutisia

MIEHET KOLMONEN

Vastuuvalmentaja
Jahad Yari
0451626330
jahadyari[at]gmail.com
Joukkueenjohtaja
Ilmo Viitanen
040-0783800
jpsinni[at]gmail.com
2. Joukkueenjohtaja
Joni Mahonen
joni.mahonen[at]gmail.com
Fysiikkavalmentaja
Henri Hekanaho
+35844239252
upliftingtrainingmethods[at]gmail.com