MIEHET KOLMONEN

JPS taisteli pisteen Joensuusta

Vain yhdellätoista miehellä Joensuuhun lähtenyt JPS taisteli pisteen JoPs:n vieraana. JPS:n komennossa kulkenut ottelu päättyi lopulta maalittomaan tasapeliin.

JPS:n lähtökohdat lauantain vierasotteluun Joensuun Palloseuraa vastaan olivat todella haastavat, sillä todella moni pelaaja joutui joko loukkaantumisen tai muiden menojen vuoksi jättämään ottelun välistä. Jipsin onneksi Saksassa kevään viettänyt Juho Vehmas ei sopinut Bayern Münchenin uuden päävalmentajan Carlo Ancelottin pelitapaan, joten Vehmas palasi Suomeen ja pääsi heti tekemään debyyttinsä tällä kaudella. Lopulta Joensuuhun matkasi vain yksitoista Toropaista, joten jokaisen pelaajan oli pystyttävä pelaamaan täydet 90 minuuttia.

Ottelun alussa kotijoukkue JoPs:n pelitapa tuli heti selväksi, sillä he pelasivat jo alkuminuuteilta lähtien todella suoraviivaisesti. JoPs:n topparit nostivat pitkiä palloja kahdelle hyökkääjälle, jotka pyrkivät aiheuttamaan ongelmia JPS:n toppariparille. Jipsin topparit Markus ”Immo” Immonen ja Petri ”Pete” Kataja pystyivät kuitenkin selvittämään kotijoukkueen hyökkääjien yritykset, ja JPS:n maalilla viimeistä kertaa pelannut Teemu ”Temppeli” Holopainen ei joutunut oikeastaan koko ottelun aikana torjumaan montaa kertaa.

Jipsin hyökkäyspeli ei vielä ensimmäisellä puoliajalla tuottanut montaa vaarallista tilannetta. Tuomas ”Yövuoro” Isteri pääsi puskemaan Janne ”Raju” Rissasen kulmasta, mutta pallo ei tällä kertaa osunut maalipuiden väliin. JPS:n sisäistä maalipörssiä johtava Arttu ”Seksi” Seikkula päätti kokeilla bomberia noin 35 metristä, mutta vastustajan maalivahdin onneksi laukaus suuntautui hieman ohi maalin.

Toisella puoliajalla JPS pyrki pelaamaan järkevästi ja tappamaan temmon pelistä kokonaan. JoPs ei pystynyt vaihdoista huolimatta saamaan ottelun tempoa nostettua ja näin ottelu etenin toisella puoliajalla pitkälti Jipsin komennossa. Toisen puoliajan edetessä vaikutti jopa siltä, että kotijoukkue väsyi ja JPS pääsi yhä useammin luomaan vaarallisia tilanteita JoPs:n maalille. JPS:n keskikentän kolmikko Rissanen, Kauppinen, Nieminen pyöritti peliä laadukkaasti ja JoPs joutui juoksemaan pallon perässä. Islantimaisesti Jipsi käytti hyväksi Petrin pitkiä heittoja, jotka tuottivat useita vaarallisia tilanteita, mutta valitettavasti JPS ei saanut näistä tilanteista palloa runnottua sisään. Myös JPS:n lukuista kulmapotkut tuottivat JoPs:lle vaikeuksia. Kahdesta kulmapotkusta Juho Vehmas pääsi puskemaan, mutta puskut suuntautuivat valitettavasti liian keskelle maalia, joten JoPs:n maalivahdilla ei ollut vaikeuksia torjua. Lopulta ottelu päättyi maalittomaan tasatulokseen.

Kokonaisuutena peli oli hidastempoinen ja JPS tappoi peliä fiksusti pelaajatilanteesta johtuen. Hieman yllättäen JPS oli jopa lähempänä kolmea pistettä kuin JoPs, mutta tasapeli oli oikeutettu tulos ottelusta.

JPS-kokoonpano vs. JoPs: Teemu Holopainen (mv, C); Riku Lamberg, Petri Kataja, Markus Immonen, Ville Mikkola; Toni Kauppinen, Joona Nieminen, Janne Rissanen, Juho Vehmas, Arttu Seikkula; Tuomas Isteri


Näytä lisää uutisia

MIEHET KOLMONEN

Vastuuvalmentaja
Jahad Yari
0451626330
jahadyari[at]gmail.com
Joukkueenjohtaja
Ilmo Viitanen
040-0783800
jpsinni[at]gmail.com
2. Joukkueenjohtaja
Joni Mahonen
joni.mahonen[at]gmail.com
Fysiikkavalmentaja
Henri Hekanaho
+35844239252
upliftingtrainingmethods[at]gmail.com