MIEHET KOLMONEN

JPS:n jalkapallokausi 2016 käyntiin!

JPS aloittaa pelinsä Itä- ja Keski-Suomen Kolmosessa lauantaina.

Jyväskylän Seudun Palloseuran edustusjalkapallojoukkue lähtee kauteen 2016 virkeänä kuin villivarsa. Tuttuun tapaan punapaidat mittelevät voimiaan Itä- ja Keski-Suomen yhteisessä Kolmosessa. Osasyynä virkeyteen lienee se, että ensimmäiset treenit isolla kentällä päästiin pitämään tämän viikon tiistaina. Ensimmäiseen otteluun, lauantaina 23.4 Joensuussa JIPPO:a vastaan, lähdetään seuraavalla tilastolla: 0 hävittyä harjoitusottelua, 0 pelattua harjoitusottelua.

Tilanne ei kuitenkaan ole uusi. JPS on viime vuosina aloittanut jalkapallokauteen virittäytymisen vasta kevään ollessa pitkällä, sillä pelaajisto on keskittynyt keräämään mainetta ja kunniaa futsalin puolella muun muassa Liikunnan Riemun, FS Feeniksin ja JKV:n riveissä. Tällä viikolla JPS:n kotipyhätön, Viitaniemen tekonurmen auettua on harjoituksissa kirmannut yli 20 pelaajaa. Parin viime viikon aikana pelaajasopimuksia on solmittu merkittävä nippu.

JPS lähtee kauteen joukkueella, jossa on mukava määrä kokeneita toropaisia. JPS-ikoneista mukana ovat esimerkiksi Teemu Holopainen, Riku Lamberg, Jaakko Ahokas, Santeri Paajanen ja Joonas Heino. Ilo on myös esitellä lukuisia uusia, tasokkaita vahvistuksia. Imatralta Jyväskylään muuttanut Sauli Hanski tulee todella haastamaan Teemu Holopaisen ykkösmaalivahdin paikasta. Puolustuslinjassa nähdään muun muassa Kouvolan Susissa pelannut Petri Kataja, Kuopion Kingsiä viimeksi edustanut Markus Immonen sekä Kakkosessa Someron Voimassa pelannut, jo viime kauden lopussa Jipsiin siirtynyt Ville Oksanen. Keskikentälle taitoa ja pallovarmuutta tuovat aikanaan Ykkösessä ja junnumaajoukkueessakin esiintynyt Basam Elfadl sekä Iisalmen PK-37:stä siirtynyt Janne Rissanen. Hyökkäykseen tehoja tuovat muun muassa tuulennopea Jaakko Laitila sekä Kokkolan KPV:tä edustanut Arttu Seikkula.

Myös valmennusrintamalla on tapahtunut muutoksia, sillä kahteen eri otteeseen JPS:n peräsimessä nähty viime kauden pelaaja-valmentaja Antti Tolvanen ei enää vaikuta Jyväskylässä. Kauteen lähdetäänkin kahden pelaaja-valmentajan systeemillä. Nimellisesti päävalmentajana toimii kolmannen kautensa punanuttujen keskikentällä aloittava Mika Halonen ja toisena valmentajana toimii kentällä vasenta laitaa pakkina/laiturina dominoiva Riku Lamberg.

Lyhyt harjoituskausi saattaa aiheuttaa vaihtelevia otteita varsinkin alkukaudesta. Myös pelaajien vaihtuvuus saattaa kauden aikana olla valitettavan totta esimerkiksi osan opiskelijoista jättäessä Jyväskylän. Niin tasokas nippu on kuitenkin kasassa, että jokaiseen otteluun on helppo lähteä voitto mielessä. JPS tulee taistelemaan ehdottomasti sijoituksesta kolmen parhaan joukkoon tasokkaassa Kolmosen lohkossa. Kovimmiksi kilpakumppaneiksi ennustetaan viime kaudella Kakkosesta tipahtanut JIPPO Joensuusta, PK-37 Iisalmesta sekä tuttuakin tutumpi paikallisvastus FC Blackbird.

JPS:n kauden avausottelu siis lauantaina Joensuussa. Ensimmäistä kertaa kotikentälle Viitaniemeen punanuttuja ja suomifutista parhaimmillaan pääset ihailemaan sopivasti vapun alla, perjantaina 29.4. klo 19.45, kun vastaan saapuu Kings SC Kuopiosta.

Kesä on täällä!

 

Itä-Keski-Suomen Kolmosen joukkueet kaudella 2016:

JPS                                                                    

FC Blackbird, Jyväskylä

FC Villiketut, Jyväskylä

Jämsänkosken Ilves

JIPPO, Joensuu

JoPS, Joensuu

SC Riverball, Joensuu

PK-37, Iisalmi

Savon Pallo, Pieksämäki

Warkaus JK, Varkaus

Kings SC, Kuopio


Näytä lisää uutisia

MIEHET KOLMONEN

Vastuuvalmentaja
Jahad Yari
0451626330
jahadyari[at]gmail.com
Joukkueenjohtaja
Ilmo Viitanen
040-0783800
jpsinni[at]gmail.com
2. Joukkueenjohtaja
Joni Mahonen
joni.mahonen[at]gmail.com
Fysiikkavalmentaja
Henri Hekanaho
+35844239252
upliftingtrainingmethods[at]gmail.com