MIEHET KOLMONEN

Sopimusuutisia

Lisää julkistettavia pelaajasopimuksia.

Johannes Arial ja Innocent Maboko tekivät pelaajasopimuksen JPS:n kanssa.

Johannes ja Ino ovat molemmat puolustuspään pelaajia ja vahvistavat puolustuksen keskustaa.

Viime kaudella heidän joukkue oli FC Blackbird


Sopimusuutisia

Kaksi uutta pelaajaa joukkueeseen.

Anton Virkalahti ja Teemu Vänttilä ovat JPS:n uusia pelaajia. Anton tuo keskikentälle vahvaa pallonhallintaa.

Teemun pelipaikka löytyy hyökkäyksestä, taitava pallollisena pelaajana ja tunnettu vaarallisesta ja tarkasta laukauksesta.

Valmentaja (keskellä) on erittäin tyytyväinen uusin hankintoihin. Aikaisemmilla kausilla molemmat ovat pelanneet JJK:ssa.


Joukkueen harjoitukset 2019

Joukkue harjoittelee 3 kertaa viikossa koko talven.

Maanantai Vehkahalli klo 21-22

Keskiviikko Hipposhalli klo 21-22

Sunnuntai/Lauantai Gradia klo 12-13


Kausi 2018

Jps jalkapallo kausi 2018

JPS on aloittanut kauteen 2018 valmistautumisen tammikuun alussa.

Kiinnostuneet uudet pelaajat ovat tervetulleita reeneihin tiistaisin klo 21-22 Hippoksen alakerrassa. Pelaajia etsitään vielä kaikille pelipaikoille.

Ilmoitathan tulostasi ennakkon valmentaja Yarille (045-1626330) tai joukkueenjohtajille Joonakselle tai Rikulle


Riku Lambergin jäähyväisottelu

ENNAKKO -- JoPS vastaan JPS lauantaina 26.8.2017

Lauantaina 26.8.2017 JPS matkaa Joensuuhun JoPSin vieraaksi. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa JPS oli kotikentällään 2-0 (2-0) parempi Joensuulaisia vastaan. Vaikka JPS lähtee otteluun pienenä ennakkosuosikkina, tuleva ottelu tuo kovan haasteen Jipsin 11 matkaan lähteneen laadukkaan pelaajan ryhmälle. Itä- ja Keski-Suomen kolmosessa perinteisesti kotijoukkueella on suuri etu, kun vastassa on joukkue toisesta piiristä. Pienestä pelaajaryhmästä huolimatta ainoastaan 3 pistettä kelpaa valmentaja Mika Haloselle ottelusta. Kuluva kausi on sujunut Jipsiltä mallikkaasti sarjasijoituksen ollessa tällä hetkellä 4. JoPS löytyy taas toiseksi viimeiseltä sijalta 9.

Lauantain ottelu on pitkäaikaisen JPS pelurin ja kotiyleisön suosikin Riku Lambergin jäähyväisottelu Jipsin väreissä. JPS toimitus pääsi haastattelemaan JPS-legendaa ottelun alla:

Riku Lamberg, muutat työn perässä Helsinkiin ja pelaat näillä näkymin viimeisen pelisi Jipsin väreissä ensi lauantaina. Mitkä ovat fiilikset ennen peliä?
Erittäin hyvällä fiiliksillä lähden vielä kerran Joensuuhun pelaamaan. Matsin jälkeen saattaa tietty olla hieman haikea fiilis, sillä Jipsin pelipaitaan liittyy mulla niin paljon muistoja. Ensin pitää kuitenkin keskittyä voittamaan JoPS ja ottamaan kolme pistettä. Helppoa se ei tule olemaan, koska meillä on todella vähän jengiä lähdössä mukaan, mikä on poikkeuksellinen tilanne tällä kaudella.
 
Olet Jipsin jalkapallojoukkueessa eniten kausia pelannut pelaaja nuoresta iästäsi huolimatta. Milloin esiinnyit ensimmäistä kertaa JPS paidassa? Mitkä asiat ovat jääneet parhaiten mieleen vuosien varrella?
Ensimmäisen kerran pelasin Jipsissä kaudella 2008, mutta en todellakaan muista, mikä oli mun ensimmäinen ottelu. Vuosien varrelta parhaiten on jäänyt mieleen joukko huikeita tyyppejä, keiden kanssa on saanut pelata. Parhaimpia muistoja ovat esimerkiksi Jipsin ensimmäinen kausi jolloin pelattiin lumifutista ja käytiin kauden jälkeen jopa risteilyllä, Matti Kauton valmentama Kolmosen voittanut joukkue 2011, juhlavuosiottelu Harjulla BET:ä vastaan kesällä 2012, sekä viime kausi, jolloin itse toimin valmentajana. Muistoja on liikaa, jotta kaikkia voisi tähän luetella, mutta haluaisin kiittää kaikkia joukkueessa mukana olleita pelaajia ja taustahenkilöitä näistä kausista!
 
Miten tämä kausi on sujunut joukkueelta ja itseltäsi?
Tämä kausi on sujunut joukkueelta todella hyvin. Uudet pelaajat ovat päässeet hyvin sisälle joukkueeseen ja tuloksellisesti kolmossija on vielä realistinen tavoite. Oma kauteni on ollut melko rikkonainen ja nyt onkin hyvä aika siirtyä sivuun ja antaa nuoremmille vastuu kentän puolella.
 
Koko JPS perhe kiittää sinua menneistä kausista niin pelaajana kuin taustahenkilönäkin. Onko uusi seura pääkaupunkiseudulla jo tiedossa?
Mitään ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta hyviä vaihtoehtoja löytyy ainakin muutama. Ensin pitää etsiä futsaljoukkue ennen kuin alkaa miettimään futisjoukkueen etsimistä ensi kaudella.
 
 

FCV - JPS 1-0 (1-0)

FCV nollasi perjantai-illan hienoissa olosuhteissa Jipsin

JPS kohtasi uudenkarheissa, valkoisissa vieraspaidoissaan perjantai-iltana Vaajakoskella sarjakakkosen FCV:n. Urhoollinen taistelu ei pisteille riittänyt, lukemat 1-0 kotijoukkueelle. FCV rokotti ottelun alussa huonosti pelatusta sivurajaheitosta.

Vaajakoskella olosuhteet, ja varsinkin ottelukoosteet, ovat priimaa, joten annetaan videon puhua puolestaan. Sen suurempaa raporttia ei tarvita. Linkki koosteeseen: https://www.youtube.com/watch?v=0_e22C5IxiQ

JPS:n kokoonpano vs. FCV: Sauli Kilpeläinen (mv); Petri Kataja (56 min), Joonas Heino (C)(88 min), Ville Oksanen, Aleksi Leppänen; Sakari Holopainen, Ville Mikkola (69 min), Janne Rissanen, Arttu Seikkula; Joel Restuccia (72 min).
Vaihdosta: Pyry Friman (mv), Elias Huhtinen (72 min), Jussi Juoperi (69 min), Toni Kauppinen (88 min), Riku Martikainen (56 min), Markus Immonen, Arttu Heikkilä.


JPS voitti Huiman toistamiseen, lukemat 1-2!

JPS voitti Huiman keskiviikkona 1-2 (1-1). Huima pisti selvästi kauden avauspeliä paremmin kampoihin, mutta Joel Restuccian ja Arttu Seikkulan maalit riittivät.

JPS kohtasi Äänekosken Huiman keskiviikkona vieraskentällä. Ottelusiirtojen vuoksi JPS kohtasi Huiman jo toistamiseen tällä kaudella, vaikka ensimmäinen ottelukierros ei ole päätöksessään. Kauden avauksessa JPS oli voittanut Huiman kotikentällään 3-0. Lähtökohtiin nähden JPS oli otteluun selvä ennakkosuosikki kaikin puolin; sen puolesta puhuivat ensimmäisen kohtaamisen tulos, Huiman sijoitus sarjan hännillä ja JPS:n muutaman edellisen pelin saldo eli kaksi voittoa ja tasapeli.

Valmennusporrasta ajatellen ottelu oli kahden toisilleen kovin tutun kaverin kohtaaminen, kun JPS:n Mika Halonen ja Huiman Jukka Kosonen saivat tuijotella toisiaan teknisellä alueella. Huima oli vaihtanut valmentajaa heikon alkukauden vuoksi. JPS-debyytin teki JJK:sta kaksoisedustuksella pelaava nuori maalivahti Pyry Friman, joka pelasi mallikkaan ottelun yhdestä takaiskusta huolimatta.

Huima on vuosien saatossa ollut Jipsille hankala vastus, ja sitä se oli nytkin. Varsinkin Huiman hyökkäyspäästä löytyi nuoria ja teräviä kavereita, jotka pitivät JPS:n puolustuslinjaa ajoittain helisemässä. Ensimmäinen puoliaika päättyikin ansaitusti 1-1, vaikka JPS ottelussa johtoon menikin. Aussivahvistus Joel Restuccia iski Jipsin 0-1 vierasjohtoon puolen tunnin pelin kohdalla. Liukas kärkimies pääsi 16-rajalla pyörähtämään ohi selässään olevan topparin ja laukoi pallon terävästi etukulmaan. Juuri ennen taukoa Huima tuli tasoihin, kun JPS koomaili omalla alueellaan. Liian löysä syöttö omalle maalivahdille, Mehmet Hatipoglu pääsi väliin ja siirsi pallon tyhjiin. 

JPS:llä oli varsinkin ensimmäisellä puoliajalla suuria vaikeuksia syöttötyöskentelyn kanssa. JPS:n kaikki kauden treenit ja pelit tähän mennessä olivat olleet tekonurmella, mutta Huiman Keskuskentällä pelattiin luonnonnurmella. Toki selitys on surkea, sillä nurmella jalkapalloa on tarkoituskin pelata. Sitä paitsi keskikentällä uurastanut Sakari Holopainen laski ottelun jälkeen, että kaikki pelaajat saivat ainakin kerran syötön omille. Joka tapauksessa toisella puoliajalla JPS suoraviivaisti peliään ja siirtyi kahden kärkimiehen ryhmitykseen. Se tuotti kuin tuottikin tulosta, kun Huiman puolustaja yritti katkaista Patrick Nadabarewen harhauttelut. Liukutaklaus meni ohitse, ja pallo osui käteen. Tilannetta seuranneesta rangaistuspotkusta Arttu Seikkula iski pallon verkkoon! Keskelle ja täysillä!

JPS voitti siis ottelun 87. minuutin maalilla. Rehellisyyden nimissä Huima olisi ansainnut ottelusta jotain muutakin muisteltavaa juhannukseksi, mutta täydet kolme pistettä riemastuttivat Jipsi-laumaa, heikommankin pelillisen esityksen jälkeen. Nyt nurmikenttäpelit on avattu, ja ne jatkuvat perjantaina 30.6. FC Vaajakosken vieraana.

JPS:n kokoonpano: Pyry Friman (mv), Heikki Puustinen (75 min), Joonas Heino (C), Ville Oksanen, Riku Martikainen (61 min); Sakari Holopainen, Janne Rissanen, Elias Kähärä (46 min), Toni Kauppinen (82 min), Arttu Seikkula; Joel Restuccia
Penkiltä: Sauli Kilpeläinen (mv), Ville Mikkola (46 min), Jussi Juoperi (75 min), Arttu Heikkilä, Petri Kataja (61 min), Patrick Nadabarewe (82 min).


JPS:lle komea kotivoitto Savon Palloa vastaan

Alkukauden maalintekovaikeudet helpottivat hieman, kun pallo saatiin SaPaa vastaan verkkoon neljä kertaa.

JPS kohtasi perjantai-iltana kotikentällään Viitaniemessä Pieksämäeltä saapuneen Savon Pallon. JPS:n kauden saldo ennen SaPa-ottelua oli 2 voittoa, 2 tasapeliä, 2 tappiota. Varsinkin Riverball-tasapeli ja KuKi-tappio kismittivät kovasti. Nyt SaPaa vastaan ennakolta heikompaan joukkueeseen ei haluttu kompastua.

JPS sai kokoonpanoon takaisin kauden avauspelissä Huimaa vastaan viimeksi esiintyneet Elias Huhtisen ja Sakari Holopaisen, joten joukkueen fyysinen preesens kolminkertaistui saman tien. Lisäksi ensimmäistä kertaa avauskokoonpanossa nähtiin hyviä esityksiä vaihtopelaajana hyökkäyspäässä esittänyt Patrick Nadabarewe. Maalinsuulla aloitti Jori Lagerblom.

JPS lähti peliin hyvällä ryminällä. Palloa kierrätettiin rauhallisesti, ja SaPan prässin ollessa lähes olematonta, pääsi keskikentän kolmikko Basam Elfadl - Joona Nieminen - Janne Rissanen nauttimaan pallosta urakalla. Ratkaisevat syötöt kuitenkin hyökkäyspäässä karkailivat. Nopeasti JPS kuitenkin maalinteon aloitti. SaPa pelasi varsinkin ottelun alussa hullunrohkeasti korkealla puolustuslinjalla ja tämä kostautui, kun Arttu Seikkula oivalsi heittää rajaheiton nopeasti puolustuksen selustaan. Elias Huhtinen kirmasi yksin läpi suoraan rajaheitosta ja sijoitti pallon varmasti takakulmaan. Johtomaalin jälkeen JPS:n pelaaminen hidastui, eikä kunnon maalipaikoille juuri päästy. Tauolle 1-0 lukemissa.

Toisella puoliajalla JPS:n tavoite oli nostaa pelin tempoa uudestaan ja väsyttää SaPan viimeiset pyristelyt. Pikku hiljaa kentältä rupesikin löytymään tilaa, eikä SaPa jaksanut prässätä sitä vähääkään. 60. minuutilla JPS:n korkea prässi tuotti tulosta. Vaihdosta tullut Toni Kauppinen prässäsi pallon SaPan laitapakilta, Huhtinen jatkoi pallon toiseen laitaan Seikkulalle, ja Seikkula ei erehtynyt päästessään nokikkain maalivahdin kanssa. Muutama minuutti ja Seikkula-show jatkui. Vapaapotku 16-alueen kulmasta. Seikkulan Cristiano Ronaldo -tyyppinen vapaapotku muurin yli etuyläkulmaan sai paikalla olijat tuumimaan: "OHO". Kauden JPS-maali tähän mennessä. Lopussa valmentaja Halonen riisti Seikkulan hattutempun ottamalla tämän vaihtoon. Kentälle tullut Santeri Kähärä iski uransa ensimmäisen maalin Kolmosessa niitatessaan kulman jälkitilanteesta pallon verkkoon. Loppulukemat 4-0.

Nyt Jipsillä on edessään kaksi vieraspeliä lähialueella: ensi keskiviikkona Äänekoskella Huimaa vastaan ja perjantaina 30.6. Vaajakoskella sarjakärki FCV:tä vastaan. Seuraava kotipeli on 7.7. Warkaus JK:n saapuessa Viitaniemeen.

Kokoonpano vs. SaPa:
Jori Lagerblom (mv); Sakari Holopainen, Ville Oksanen, Joonas Heino (C), Petri Kataja; Basam Elfadl, Janne Rissanen (69 min), Joona Nieminen; Arttu Seikkula (86 min), Patrick Nadabarewe (57 min); Elias Huhtinen (66 min)
Penkillä: Pyry Friman (mv), Joel Restuccia (66 min), Toni Kauppinen (57 min), Ville Mikkola, Santeri Kähärä (86 min), Ville Leskinen (69 min), Markus Immonen 


JPS voitti JoPS:n lukemin 2-0 - keskiviikkona pelataan Jyväskylän derby FC Blackbird - JPS

(Kuva Riverball-JPS ottelusta) Kuvassa littipeukutteleva Janne Rissanen on toipunut takareisivaivoista vahvaan iskuun. Joonas Heino on kipparoinut punanuttuja alkukauden. Maalivahti Sauli Kilpeläinen pelasi kauden toisen nollapelinsä JoPS:n vieraillessa Säynätsalossa.

JPS kohtasi sunnuntaina kotipelissään, mutta poikkeuksellisesti Säynätsalossa, Joensuun Palloseuran. Tuttuun tapaan JPS oli saanut jalkeille täyden 18 miehen kokoonpanon. Kärkipelaajana avauksessa debyytin teki yksi JJK:sta siirtyneistä nuorista vahvistuksista, Nicolas Broman.

Ensimmäinen puoliaika oli JPS:n täydellistä hallintaa. Korkea prässi toimi ja JoPS tyytyi avaamaan peliä lähinnä pitkillä palloilla. Pitkien pallojen puolustaminen on ollut yksi JPS:n alkukauden ongelmista, mutta nyt ne eivät sen suurempaa hässäkkää tuottaneet. JPS meni johtoon, kun 11 minuuttia oli pelattu. Joona Nieminen ja Arttu Seikkula juonivat lyhyen kulmapotkun, toppari Petri Kataja oli jäänyt maalinedustalla täysin vapaaksi ja puski pallon etukulmaan.

2-0 osuma nähtiin 39. minuutilla, kun Seikkula sai jalkansa vapaaksi 16-alueen kulmalla. Viuhuva laukaus puolustajan jaloista, eikä JoPS-maalivahti kenties kerennyt tajuta koko tilannetta ennen kuin pallo kilahti takarautaan. Ensimmäisellä puoliajalla JPS olisi voinut karata selkeämpäänkin johtoon, mutta useat ylivoimahyökkäykset päättyivät huonoihin ratkaisusyöttöihin.

Toisella puoliajalla nähtiin selvästi hidastempoisempaa peliä. Kerran joensuulaiset säikäyttivät saadessaan pallon vastahyökkäyksestä tolppaan. Pelin tasoittumisesta kertoi myös JoPS:n pelin loppua kohden lisääntyneet kulmapotkut, jotka JPS kuitenkin selvitti. Lähinnä peli pysyi jännittävänä silti ennen kaikkea JPS:n heikon viimeistelyn vuoksi, sillä sen verran edellä kotijoukkue Säynätsalossa pelillisesti oli.

Pelit jatkuvat heti keskiviikkoiltana ensimmäisellä kunnon derbyllä. Blackbird ja JPS kohtaavat Viitaniemessä klo 19 alkavassa ottelussa. Edes Pekka Poutaa ei enää naurata, sillä niin hyvää keliä on derbyn kunniaksi Jyväskylään luvattu. Kaikki siis sankoin joukoin paikalle seuraamaan aina mieliä kiihdyttävän kaksikon kohtaamista.

JPS:n kokoonpano vs. JoPS:
Sauli Kilpeläinen (mv), Jussi Juoperi (33 min), Joonas Heino (C), Petri Kataja, Riku Lamberg; Janne Rissanen (82 min), Joona Nieminen, Santeri Kähärä (64 min); Toni Kauppinen (67 min), Arttu Seikkula, Nicolas Broman (72 min).
Penkiltä: Pyry Friman (mv), Riku Martikainen (33 min), Ville Yliluoma, Ville Leskinen (82 min), Patrick Nadabarewe (72 min), Ville Mikkola (64 min), Arttu Heikkilä (67 min).


Tänään kotiottelu KuKia vastaan - Jippoa vastaan tappio sunnuntaina

JPS hävisi sunnuntaina vieraissa Jipolle. Pelit jatkuvat tänään, keskiviikkona 17.5. kotiottelulla Kurkimäen Kisaa vastaan. Ottelu alkaa Viitaniemessä klo 19.00.

Viime sunnuntaina JPS kohtasi Joensuussa sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuvan Jipon. Otteluun lähdettäessä tiedettiin, että Jippo tulee palloa varmasti hallitsemaan, mutta tiiviillä puolustuspelaamisella kaikki on mahdollista. Keskialueen kautta Jippo ei maalipaikoille murtautumaan päässytkään, mutta sen sijaan päänvaivaa tuottivat joensuulaisten pitkät, kieltämättä millintarkat, puolenvaihdot, joita joukkue JPS-puolustuslinjan selustaan pyrki jatkuvasti viljelemään. Malliesimerkki tästä nähtiin ottelun 8. minuutilla. Jippo-topparin pitkä puolenvaihto vasempaan laitaan, sieltä nopea keskitys, ja Zakaria Abahassine ohjasi pallon takakulmaan, Jippo 1-0 johtoon.

Maalin jälkeen JPS pääsi peliin paremmin ja paremmin mukaan, ja ensimmäisen puoliajan loppu mentiin myös pallonhallinnallisesti tasatahtia. Maalipaikoille JPS ei kuitenkaan juuri päässyt. Parhaat paikat, ja muutama kulmapotku, saatiin hankittua oikealla laidalla kiitäneen Arttu Seikkulan ja kärjessä pelanneen Toni Pöyhösen yhteistyöllä.

Toinen puoliaika jatkui ensimmäisen kaltaisena. Jippo oli ottelussa fyysisesti vahvempi joukkue, jonka kolmen topparin linja piti JPS:n vastahyökkäykset kurissa. Jippo taas sai jatkuvasti paineen JPS-päätyyn tarkoilla ja pitkillä avauksillaan. Ottelun ratkaisu nähtiin 64. minuutilla, jälleen keskityksestä. Vaikka Jippo täysin voiton ansaitsikin, jätti kyseinen tilanne paljon jossiteltavaa, ja tilannetta tuomariston kanssa ottelun jälkeen hyvässä hengessä puitiinkin. JPS-maalivahti Jori Lagerblom oli nimittäin näppeineen keskityspallossa ensimmäisenä. Häneen kohdistuneen taklauksen jälkeen pallo tippui käsistä, kimposi Jippo-pelaajasta toiselle Jippo-pelaajalle, paitsioasemassa olleelle kapteeni Antti Åkelle, joka siirsi pallon tyhjään verkkoon. Tuomaristo tulkitsi tilanteen niin, että Lagerblomia ei rikottu, ja että pallo kimposi maalintekijälle hänen käsistään eikä Jippo-pelaajasta, joten paitsiokin jäi liputtamatta. 

Loppunumerot 3-0 kaunisteli Jipon Jere Kähkönen läpiajosta JPS:n yrittäessä päästä peliin mukaan kolmella puolustajalla pelaten. Jippo-ottelusta JPS voi vain ottaa oppia kohti kauden seuraavia koitoksia. Harjoituskauden pituus näkyi selvästi ottelun kulussa, sillä läpi talven kovia harjoituspelejä pelannut Jippo oli niin fysiikassa kuin hyökkäyspelin yhtenäisyydessä selvästi edellä. 

Seuraava peli tänään!

Onneksi tappion karvauteen ei pitkäksi aikaa tarvitse jäädä kylpemään. Pelit jatkuvatkin heti tänä iltana eli keskiviikkona 17.5. kotiottelulla. Viitaniemeen klo 19.00 alkavaan otteluun saapuu vieraaksi KuKi eli Kurkimäen Kisa Kuopiosta. KuKi on uusi, mielenkiintoinen tuttavuus Kolmosessa. Vaikka se sarjanousija onkin, vaaditaan JPS:n miehistöltä sataprosenttista onnistumista voittoon. KuKia on veikkailtu jopa sarjan mustaksi hevoseksi. Viime kaudella joukkue voitti alueen Nelosessa kaikki 18 pelaamaansa ottelua maalierolla 84-7. Järkyttävä saldo. Kolmosessa KuKi aloitti taipaleensa voittamalla Joensuun Palloseuran puhtaasti 3-0. Joukkueelta löytyy useita kokoneita, ylempiä divareita Veikkausliigaa myöten tahkonneita pelimiehiä.

JPS taas saa otteluun takaisin tärkeät keskiakselin pelaajat eli toppari Ville Oksasen ja keskikentän Basam Elfadlin. Sen sijaan ainakin puolustajat Riku Lamberg ja Joonas Heino parantelevat tämän ottelun pieniä kolhujaan, ja täydet minuutit kahdessa ensimmäisessä ottelussa tahkonnut Aleksi Leppänen on estynyt työkiireiden vuoksi.

JPS - KuKi Viitaniemessä 17.5. klo 19.00. Ilmainen sisäänpääsy. Tervetuloa!

Tässä vielä menneen Jippo-ottelun kokoonpano:
Jori Lagerblom (mv); Heikki Puustinen (85 min), Joonas Heino (C) (75 min), Petri Kataja, Jussi Juoperi (63 min); Joona Nieminen, Ville Mikkola, Arttu Seikkula, Santeri Kähärä (45 min), Aleksi Leppänen; Toni Pöyhönen (75 min)

Vaihdosta:
Patrick Nadabarewe (85 min), Tommi Taavila (75 min), Elias Kähärä (75 min), Ville Vaahtoluoto (63 min), Arttu Heikkilä (45 min)
 


Näytä lisää uutisia

MIEHET KOLMONEN

Vastuuvalmentaja
Yari Jahad
0451626330
jahadyari[at]gmail.com
Joukkueenjohtaja
Ilmo Viitanen
040-0783800
jps.jalkapallo[at]gmail.com
Riku Martikainen
0406682657
jps.jalkapallo[at]gmail.com
Ari Kettu
045-3408899
ari.kettu[at]gmail.com
Apuvalmentaja
Eero Savolainen
jps.jalkapallo[at]gmail.com
Matti Korhonen
Fysiikkavalmentaja
Elias Huhtinen
0503239151
jps.jalkapallo[at]gmail.com