U18 2023-24

Kolmen pelin viikko takana

P17 nappasi kuluneen viikon peleistä täydet pisteet!

6.1. Veiterä JPS 1-5 (0-3)

Pelit jatkuivat pitkän tauon jälkeen iltapelillä Lappeenrannassa. Vierasjoukkue siirtyi heti alussa 0-1 johtoon Böhmin laukoman rankkarin turvin. Ensimmäisessä erässä kotijoukkue puolusti lähes koko joukkueen voimin ja rakenteli vastahyökkäyksiä Jipsin maalille. Puolen tunnin kohdilla vierasjoukkue kasvatti johtoaan kun Tiilikainen ja Alho maalasivat peräjälkeen tilanteeksi 0-3. JPS sai erän loppupuolella vielä toisen rankkarin mutta siitä ei maalia tullut ja tauolle siirryttiin tilanteessa 0-3.

Toisessa erässä kotijoukkue avasi peliään joka haastoi osaltaan Jipsin alakertaa. Kotijoukkueen ainoa maali syntyi toisen erän alkupuolella vaparitilanteesta, osittaisella onnenkantamoisella. Erän loppupuolella Tiilikainen ja Alho maalasivat vielä kertaalleen ja lopputulokseksi jäi 1-5.

Alho: 2+1, Tiilikainen 2+1, Böhm Aatu 1+0

Pöytäkirja

9.1. Narukerä - JPS 5-9 (2-4)

Porissa pelattiin hyvissä olosuhteissa. Vastassa oli varsin hyvin luisteleva ja aktiivisesti karvaava joukkue. Erän alussa peli oli varsin tasaista. Alho siirsi vieraat 0-1 johtoon kun peilä oli pelattu 12 min. Pian tämän jälkeen Ässämäen veljekset rakentelivat Jipsin 0-2 johtoon Tarmon viimeistellessä Tonin syötöstä. Tämän jälkeen JPS missasi rankkarin mutta Alho viimeisteli päivän toisen siirtäen Jipsin jo 0-3 karkumatkalle. Pian tämän jälkeen kotijoukkue tasoitti tilanteeksi 1-3. Tarmo maalasi vielä kertaalleen ja vastustaja kavensi kulmalyönnistä erän lopulla ja erätauolle siirryttiin lukemissa 2-4.

Toinen erä oli paikoitellen päädystä toiseen hyökkäämistä ja maaleja tehtailtiin lähes vuorotahtiin. Erinäisten vaiheiden jälkeen vierasjoukkue onnistui maalinteossa useammin ja lopputulokseksi kirjattiin 5-9. Jäähyjä JPS otti liikaa ja kotijoukkueen aktiivinen karvaus aiheutti ajoittain vaikeuksia JPS:n hyökkäyksiin lähdöille.

Alho 5+2, Böhm: 2+1, Ässämäki Tarmo 2, Kilpeläinen 0+1, Kokkonen 0+1, Niiranen 0+1, Ässämäki Toni 0+1

Pöytäkirja

10.1. JPS - WP 35 13-1 (6-0)

Viikon viimeisessä pelissä Jipsin vieraaksi luisteli WP 35, peli pelattiin heikossa lumisateessa. Ennakkoasetelmien mukaisesti kotijoukkue hallinnoi peliä alusta loppuun. Ensimmäisessä erässä kotijoukkue hallitsi tapahtumia vahvasti ja erätauolle siirryttiin turvallisessa 6-0 johdossa.

Toisessa erässä kotijoukkueen hallinta jatkui ja joukkue toteutti suunniteltua teemaa hyvin. Kotijoukkue tehtaili maaleja tasaisesti mutta vieraiden yrittäminen ja kotijoukkueen pieni nukahdus vei kotijoukkueelta nollapelin, lopputulokseksi kirjattiin 13-1.