U16 2021-2022

P15 pronssia kaudella 2019-2020

Joukkueelle pronssiset mitalit kaulaan SM-lopputurnauksesta!

P15 ikäluokan lopputurnaus pelattiin Oulunkylässä 28.2.-1.3. yhdeksän joukkueen voimin. JPS oli lohkossa B jossa oli myös Kampparit ja Akilles.

Akilles-JPS 2-4 (1-3)

Jipsin osalta pelit alkoivat lauantaina Akillesta vastaan. Pelaajista oli ajoittain havaittavissa pientä turnausjännitystä. JPS siirtyi 8 minuutin kohdalla 0-1 johtoon, Atte tarjoili ja Tarmo viimeisteli. Seuraava Jipsin maali nähtiin muutama minuutti edellisestä kun Jonatan laittoi Aten tarjoilusta pallon vastustajan maaliin. Akilles kavensi tilanteeksi 1-2 kulmalyonnistä mutta JPS siirtyi vielä erän lopulla jälleen kahden maalin johtoon kun Joel ohjasi pallon Aten syötöstä maalinedestä maaliin. Toisen erän alussa Akilles pääsee vielä maalin päähän mutta Aten maalatessa vielä kerran loppulukemiksi kirjataan 2-4 voitto Jipsille.

Atte 1+3, Tarmo 1+0, Jonttu 1+0, Joel 1+0

Ottelupöytäkirja

 

JPS - Kampparit Musta 1-2 (0-1)

Päivän toisessa ja samalla lohkovaiheen viimeisessä ottelussa JPS kohtasi aina sytyttävän Kampparit Mustan. Ottelusta ennakoitiin tasaista ja tiukkaa vääntöä jota se myös oli. Molemmat joukkueet puolustivat tarkasti. Kampparit onnistui ensimmäisessä erässä kerran ja taukolukemat 0-1 Kamppareille. Toisessa erässä vastustaja oli aavistuksen niskan päällä ja saikin enemmän tilanteita punaisten maalille. Kampparit siirtyivät 0-2 johtoon kulmalyönnistä. Tämän jälkeen Jipsille tarjoutui paikka tasoittaa kun vastustaja pelasi hetken kahden vajaalla. Vähän ennen ottelun loppua Tarmo kavensi Jonatanin syötöstä loppulukemiksi 1-2. 

Tarmo 1+0, Jonatan 0+1

Ottelupöytäkirja

 

Puolivälierä JPS - Botnia Sininen 1-0 (1-0)

Puolivälierässä JPS sai vastaansa Botnia Sinisen. Alla oli jo 2 peliä joten ihan tuoreella jalalla ei peliin lähdetty. Pelistä muodostui varsinainen trilleri molempien joukkueiden hakiessa paikkaa välieriin. Ottelu oli ensimmäisen erän osalta tasaista vääntöä ja molemmilla joukkueilla oli paikkoja maalin tekoon muta vain JPS onnistui kertaalleen aivan erän lopussa kun Tarmo viimeisteli Vilhon syötöstä taukolukemiksi 1-0. Toisessa erässä Botnia vyörytti ja haki tasoitusta. Punaisten peli saattoi näyttää katsomoon selviytymistaistelulta mutta joukkueena puolustaminen onnistui ja loppulukemiksi kirjattiin jääpallolle harvinaisempi tulos 1-0. Pelin jälkeen pelaajien kasvoilta oli havaittavissa helpottuneita ilmeitä.

Tarmo 1+0, Vilho 0+1

Ottelupöytäkirja

 

Välierä JPS - Hifk 2-3 (2-0)

Välierässä vastassa oli Hifk jonka kanssa kohdattiin runkosarjassa kolmesti, näistä Hifk voitti kaksi ja JPS yhden. JPS sai välierään unelma-alun kun Joel viimeisteli jo toisella minuutilla lukemiksi 1-0. Vähän tämän jälkeen Hifkille tuomittiin rankkari jonka Niko kuitenkin torjui. Erän puolivälissä JPS sai Hifkin maalille melkoisen hässäkän jonka päätteeksi Oliver sai runnottua pallon maaliin ja erätauolle siirrytiin 2-0 johdossa. Keli oli välierässä lumisateen vuoksi haasteellinen ja peli olikin pääasiassa pitkän pelaamista kummaltakin joukkueelta. Hifki aloitti takaa-ajon tehokkaasti ja kavensi heti toisen erän alussa tilanteeksi 2-1. Pian tämän jälkeen Hifk onnistui toistamiseen ja tilanne oli 2-2. Ote siirtyi aavistuksen Hifkille ja JPS ei meinannut saada palloa Hifkin maalille. 43 minuutin kohdalla Hifkille tuomittiin harmillisesti rankkari jonka vastusta tällä kertaa pisti vastustamattomasti Jipsin maaliin. JPS otti erän lopulla aikalisän ja aloitti takaa-ajon mutta se ei tällä kertaa tuottanut toivottua tulosta ja näin ollen Hifk marssi finaaliin ja JPS jäi pronssipeliin.

Joel 1+0, Oliver 1+0

Ottelupöytäkirja

 

Pronssipeli Kampparit Musta - JPS ja 1-2, 1-1 (0-1)

Pronssipelissä vastakkain oli kaksi "ärsytettyä" joukkuetta ja odotettavissa oli tahtojen taistelu pronssista. Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä kummankin joukkueen puolustaessa tarkasti. Vajaan kympin kohdalla Tarmo oli pääsemässä läpi ja Kamppareiden pelaaja rikkoo tilanteessa kaaren ulkopuolella, tilanteesta Kamppareille ulosajo ja JPS pääsi pelaamaan ylivoimaa. Pian tämän jälkeen Atte nostaa sivurajalta pallon maalille ja Joel viimeistelee tilanteeksi 0-1. Enempää maaleja muutamasta hyvästä paikasta huolimatta ei ensimmäisessä erässä nähty joten tauolle siirryttiin Jipsin 0-1 johdossa. Toinen erä alkoi samantyylisesti kuin välierä Hifkiä vastaan, vastustaja ajaa takaa ja punaiset puolustavat johtoaan. Toista erää oli pelattu kymmenisen minuuttia kun Kampparit tasoittaa hienolla lyönnillä tilanteeksi 1-1. Peli oli toisessa erässä Mustien hallintaa mutta punaisten puolustus kesti varsinaisen peliajan loppuun ja edessä oli 2x5min jatkot. Kauaa ei jatkoja ehditty pelaamaan kun punaiset saivat nostaa kädet ilmaan maalin merkiksi: Atte nostaa toistamiseen sivurajalta pallon maalille ja tällä kertaa Eeti ohjaa pallon maaliin ja pronssimatsi päättyy siihen! 

Atte 0+2, Joel 1+0, Eeti 1+0

Ottelupöytäkirja

 

SM-lopputurnauksesta kultaa nappasi Hifk, hopeaa Akilles ja pronssia JPS. Turnaus oli lopputulosten osalta varsin vähämaalinen ja tasainen. Erikoisuutena myös se että molemmat mitalipelit ratkesivat vasta jatkoajalla!

Erityiskiitos Oulunkylään saapuneille joukkueen kannattajille!


Näytä lisää uutisia

U16 2021-2022

Vastuuvalmentaja
Mikko Lyyra, P 15 Punainen
040 7353122
mikko.lyyra[at]gmail.com
Mikko Böhm, P15 Punainen
0400723943
bohm.mikko[at]gmail.com
Eero Lestinen, P15 Sininen
0400 983 692
eerolestinen[at]gmail.com
Joukkueenjohtaja
Teemu Ahola, P15 Sininen
teemu1ahola[at]gmail.com
Simo Oksanen, P15 Punainen
040 552 1263
simo.oksanen[at]muurame.fi
Huoltaja
Ari Kinnunen, P15 Punainen
0403005205
Tuukka Syyrakki, P15 Punainen
0403005205
Tomi Majava, P15 Sininen
Tiedottaja
Anu Koskinen
0408404092
anu.poysa[at]hotmail.com