U16 2021-2022

JPS P15 SUOMEN MESTARI 2014

JPS P15 SUOMEN MESTARI  2014

Finaalin yhteenveto

Valmentajat Ville Irramo, Kari Vänttinen ja Jari Linjala veti yhteen turnauksen finaalin.

"Puolustuspeli oli huomattavasti parempaa kuin välierässä, saatiin se erittäin hyvin kasaan, toisin kun välierässä. Hyökkäyksessä tehtiin niitä asioita mitä on harjoiteltu kauden aikana ja mitkä on meidän vahvuuksia ja joita osataan tehdä.

Saku teki paljon töitä ja oli erittäin hyvä kuten oli odotettavissakin. Pelatiin kahdella kärellä, jossa Saku tuli kärkien alle ja onnistui siinä erittäin hyvin pelaamalla loistavasti molempiin suuntiin.

Ottelun alussa Niilo löi rankkarin todella varmasti pussiin. Molemmat maalivahdit pelasi erittäin hyvin ja ottivat monta ratkaisevaa palloa kiinni. Tuukka pelasi erittäin hyvin ensimmäisen puoliajan ja pitkät avaukset oli erittäin loistavia. Toisella puoliajalla Karri otti tärkeän torjunnan Narukerän rankkarista.

Turnauksen aikana pelattiin laajalla materiaalilla ja pystyttiin alkulohkon peleissä antaa kaikille reilusti vastuuta.

Narukerä oli kehittynyt paljon kauden aikana verrattuna aikaisempiin kohtaamisiin. Narukerä oli kehittynyt joukkueena todella paljon ja joukkueessa oli paljon hyviä yksilöitä. Narukerä ansaitsi hopean ja finaalissa oli turnauksen kaksi parasta joukkuetta" valmentajat tiivistää.

P15 joukkueen pelaaja Miiro Linjala kommentoi mestaruutta lyhyesti ja ytimekkäästi.

"Hieno voitto. Pelattiin hyvin ja voitettiin". Linjala toteaa. "Pelasimme joukkueena hyvää joukkuepeliä varsinkin puolustuksessa" Linjala jatkaa.

Joukkue kävi syömässä finaalin jälkeen Pieksämäen ABC:llä. "Olemme tottuneet syömään kauden aikana eri ABC asemilla kanapastaa. Oli iloinen yllätys, että saimmekin lehtipihvin ranskalaisilla." Linjala iloitsee. "Pihvi oli sopivan kypsää ja ruoka oli erittäin hyvää" Linjala jatkaa.

Lehtipihviin suostui myös joukkueen ravintoterapeutti Jari Linjala. "Kyllä pojat on lehtipihvit ansainnut" Linjala toteaa. "Ensi kaudella kerkee taas syömään kanapastaa" Linjala jatkaa.

 

JPS P15 SM-lopputurnauksessa pe 7.- su 9.3.2014 Varkaudessa

Joukkue kokoontui Viitaniemeen torstai-iltana ja lähti Varkauteen valmistautumaan SM-lopputurnaukseen. Tähän on tarkoitus koota juttua ja kuvia pitkin turnausta sen mukaan vain miten ehditään.

JPS:n alkulohkon tulospalvelu löytyy osoitteesta  http://finbandy.turnauspalvelu.fi/taso/sarja.php?turnaus=sjpl_1314&sarja=P15&lohko=4

ja toinen alkulohko löytyy osoitteesta http://finbandy.turnauspalvelu.fi/taso/sarja.php?turnaus=sjpl_1314&sarja=P15&lohko=5

Kolmas päivä

Su 9.3. 20:30 JPS P15 SUOMEN MESTARI 2014

JPS P15 kohtasi SM-Finaalissa Porin Narukerän. JPS voitti ottelun hienosti 4-2.

Su 9.3. 16:33 JPS voitti välierässä Akilleksen luvuin 6-3. Toisessa välierässä Narukerä voitto PaSan jatkoajalla 7-6 joten pronssista taistelee Akilles ja PaSa. Finaalissa klo 16:10 JPS-Narukerä.

Su 9.3. klo 11:48 JPS P15 starttasi kohti turnauksen kolmatta päivää ja välierää Viitaniemen montusta 10:30. Välierä alkaa klo 14:20 ja vastaan tulee Porvoon Akilles. Joukkue ruokaili vielä yhdessä ennen kuin bussin nokka suunnattiin kohti Varkautta.

Joukkueen kapteeni Juuso Vuorela on liikkeellä positiivisella asenteella.

"Hyvä fiilis on tällä hetkellä, mutta se positiivinen jännitys kuitenkin löytyy joka pitää ollakin näissä peleissä" Vuorela sanoo.

"Joukkueen turnaus on mennyt pelillisesti hyvin ja joukkueessa on loistava henki päällä. Pidämme toistemme puolia niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin", Vuorela jatkaa.

Juicen baari

Turnauksessa Juicen baarissa on Suomen parhaat makkaraperunat. JPS:n valmentaja Kari Vänttinen kommentoi makkaraperunoita lyhyesti "täyttävät". Joukkueenjohtaja Tomi Niemi täydentää Vänttisen puhetta toteamalla "hyvässä rasvassa (voissa) paistetut ja kyllä maistuu".

JPS-Juniorit ry:n puheenjohtaja Eino Leisimo pääsi myös maistamaan Juicen makkaraperunoita. "Erittäin bueno" toteaa Leisimo.


Juicen baarin kokit Juice ja Hanna-Mari


Juicen baarin asiakas Eino Leisimo

 

Toinen turnauspäivä

La 8.3. 18:40 Valmentaja kommentit: Kari Vänttisen ensimmäinen reagtio päivän onnistumisista oli "kaksi voittoa". "Olosuhteiden pakosta jouduttiin pelaamaan pitkää palloa joka onnistui erittäin hyvin" Vänttinen jatkaa. Parannettavaakin jäi, "Puolustuspeliä pitää tiivistää huomiselle kun vastustajat kovenee" sanoo Ville Irtamo. "Keskialueelta pitää tulla aktiivisesti alaspäin" Irtamo jatkaa.

La 8.3. JPS päätti alkulohkon ottelulla HIFK:ta vastaan ja voitti selvin numeroin 10-1. Nyt vielä ruokailu ja odottamaan sunnuntain välieräpeliä joka alkaa klo 14:20.

La 8.3. 13.25 JPS otti selvän 9-1 voiton OLSia vastaan. Peli pelattiin pehmeällä jällä ja osittaisessa räntäsateessa, mutta kelin ei annettu haitata tekemistä. JPS muutti pelaamistaan kelin mukaan ja se onnistui. Nyt ruoklailu ja sen jälkeen päivän toinen peli joka on myös turnauksen alkulohkon viimeinen peli jossa vastaan tulee HIFK.

La 8.3. 9:00 JPS starttasi Viitaniemen montusta kohti toista turnauspäivää Varkauteen. Joukkueen kokonein pelaaja Pirjo Ahonen totesi lyhyesti "hyvällä mielellä ollaan liikkeellä". Ensimmäisen päivän pelin perusteella pelin pitää parantua turnauksen edetessä. "Keskialueen puolustuspelissä on parannettavaa", Ahonen jatkaa.

 

 Joukkue matkalla Varkauteen

 JPS P15 on luottanut turvalliseen kyytiin jonka on hoitanut Pohjolan Matka.

 

Valmentajien yhteenveto ensimmäisestä päivästä:

Hyvää kolmessa ekassa pelissä puolustuspeli toimi hyvin. Pystyttiin pelaamaan hyvin huonossakin olosuhtuisessa ja pystyttiin muuttamaan omaa pelityyliä olosuhteisiin sopivaksi. Lisäksi tuli paljon hyviä yksilösuorituksia, toteaa valmentaja Ville Irtamo.

Parannettavaakin jäi. "turnauksen edetessä tärkeäksi nousee maalintekopaikkojen tehokkaampi hyödyntäminen, pelinrakentaminen ja keskialueen puolustuspeli" jatkaa valmentaja Kari Vänttinen.

pe 7.3. 18:00 JPS voitti turnauksen avauspäivän omassa pelissä Botnian selkeästi 11-0. Nyt Jyväskylää kohti ja kannustamaan JPS edustus finaaliin.

pe 7.3. klo 13:20 JPS voitti HSKT:n hienosti tiukassa pelissä 6-4. Nyt syömään ja keskittymään seuraavaan peliin joka alkaa klo 16:10 jolloin vastassa Botnia.

pe 7.3. klo 8:55 alkoi ensimmäinen ottelu josta hienosti turnauksen avausvoitto PaSasta 4-2. Nyt hieman palautusta ja kohti seuraavaa ottelua, jossa vastaan tulee HSKT klo 12:05.

pe 7.3. 6:30 herätys, aamulenkki ja aamupala. Sen jälkeen kohti kentää ja valmistautuminen otteluun.

to 6.3. klo 21:40 Saapuminen Varkauteen ja majoittuminen hotelliin ja kohti yöunita.

to 6.3. klo 19:45 joukkue lähti liikkeelle Viitaniemestä kohti Varkautta.

to 6.3. klo 17:00 kokoontuminen montussa ja pieni kevyt jää alle ennen lähtöä.


Näytä lisää uutisia

U16 2021-2022

Vastuuvalmentaja
Mikko Lyyra, P 15 Punainen
040 7353122
mikko.lyyra[at]gmail.com
Mikko Böhm, P15 Punainen
0400723943
bohm.mikko[at]gmail.com
Eero Lestinen, P15 Sininen
0400 983 692
eerolestinen[at]gmail.com
Joukkueenjohtaja
Teemu Ahola, P15 Sininen
teemu1ahola[at]gmail.com
Simo Oksanen, P15 Punainen
040 552 1263
simo.oksanen[at]muurame.fi
Huoltaja
Ari Kinnunen, P15 Punainen
0403005205
Tuukka Syyrakki, P15 Punainen
0403005205
Tomi Majava, P15 Sininen
Tiedottaja
Anu Koskinen
0408404092
anu.poysa[at]hotmail.com