NUORTEN BANDYLIIGA

JPS P21 takaisin sarjakärkeen

JPS P21 eteni 2. puoliajalla selvään 3-7 voittoon Narukerästä Porissa

JPS pystyi jälleen kerran luomaan paljon maalipaikkoja jo ottelun alusa lähtien. 1. puoliajan ainoan JPS:n maalin onnistui tekemään Miiro Linjala jo 7. minuutin jälkeen. Hieman paremmalla viimeistelyllä ottelu olisi voinut jo JPS:lle ennen taukoa, mutta tialnteista huolimatta Narukerä onnistui tasoittamaan pelin 1-1. Jäätävästä sateesta johtuen jää oli hieman tahmea, jonka takia peliä pyrittiin avaamaan jonkun veraan pitkillä heitoilla. Tuomarilinja salli myös hyvin kovan pelin, ja niinpä jäähyjä tuomittiin koko ottelussa vain 10 min Narukerälle.

Toisen puoliajan alkuun JPS teki ainakin kauden nopeimman maalin. Aloituksesta pallo tiputettiin Ilari Hepolalle, jonka nostaman pitkän pallon taituroi maaliin Saku Hämäläinen ajassa 45.08. JPS:n painostuksesta huolimatta Narukerä sumputti hyvin ja tasoitti pelin vielä kaksi kertaa nopeasti JPS:n hieman huonojen purkujen jälkeen. Molemmat joukkueet löivät pallon kertalleen tolppaan ja JPS:lle alkoi syntyä avopaikkoja. Näistä viimeistelyssä onnistui parhaiten Lasse Tammilehto, joka paukutti hattutempun 20 minuutissa. Maalinteossa onnistuttiin jo kauempaa kaaren tienoilta.

"Taisteluvoitto meidän joukkueelta. Tauolla kopissa puhuttiin, että peli kääntyy meille, kun pidetään vaan omasta pelistä kiinni", kertoi päävalmentaja Mika Hyppönen.

P21-joukkueen ottelut jatkuvat Viitaniemessä su 5.2. Akillesta vastaan. Sarjaa johdetaan 1 pisteellä, vaikka toisena oleva Botnia on pelannut 2 ottelua enemmän. Tällä välin peräti 10 joukkueen pelaaja on maajoukkuetehtävissä P21-, P19- ja P17 -ikäluokissa.

JPS tilastot: Lasse Tammilehto 3+0, Saku Hämäläinen 1+1, Tatu Ässämäki 1+1, Riku Hämäläinen 1+1, Miiro Linjala 1+0, Ilari Hepola 0+1, Samu Jurvanen 0+1. Maalissa Samuel Gerovoi.

Kulmat: Narukerä 3, JPS 5