P15-2020/2021

Kolmen pisteen viikonloppu!

La 28.1.2012 Veiterä - JPS 1-15 (1-5)

Veiterällä oli kokoonpanossa 7 nais- ja tyttöpelaajaa. He kaikki pelaavat myös naisten ja tyttöjen maajoukkueissa. Riina Ellosen luistelu ja pelinteko ovat korkealla tasolla. Libero Petra Verhelä pelasi tyylikkäästi ja teki mitä pystyi ylivoiman edessä.

Jipsin luisteluvoima väsytti Veiteräläiset ja toisen puolliajan Jipsi lappoi tasaisesti maaleja kotijoukkueen rysään.

Tehot: Tatu 4+2, Jere 4+2, Arvi 1+3, Verkku 2+0, Aati 2+0, Patrik 1+0, Lahi 1+0 ja Late 0+1.

Libero Iltsa avasi peliä hyvillä oikea-aikaisilla syötöillä, eli suomeksi pisti palloa liikkeelle. Mv Gero selvisi ilman paleltumavammoja ja torjuntoja.

 

Su 29.1.2012 PaSa - JPS 5-5 (4-2)

Yksi yö kaiken muuttaa voi. Yöpyminen mahtipontisessa Holiday Inn Saimaassa taisi olla monelle liikaa. Unohtui matkan tarkoitus: SM-sarjaottelu. Osa pelimiehistä pelasi koko pelin kylpytakki päällä. Ja kun tähän vielä lisää hieman "takki auki"-mentaliteetin ja aiemmin saavutetun murska kotivoiton Pasasta, saadaan loppujen lopuksi olla tyytyväisiä yhteen pisteeseen. Omalla tasollaan pelasivat vain kapteeni Tatu ja ajoissa nukkumaan mennyt Verkku. Tästä pelistä pitäisi oppia taas paljon lisää. Oulun lopputurnausta ajatellen ei tiedä hyvää jos yhden hotellissa vietetyn yön jälkeen esitykset pelissä ovat Imatran matsin kaltaiset. Oulussa ollaan kaksi yötä.

Hyvää pelissä oli tilanteesta 4-0 nouseminen tasuriin. Hieman kovempi joukkue ei olisi päästänyt Jipsiä tasoihin, ei ikinä. Lahi heräsi hetkeksi ja haastoi vastustajan vahvasti ja röyhkeästi, tuloksena 2 rankkaria jotka Tatu löi pommin varmasti maaliin.

Pasa sumputti hyvin. Pasan Matias Lehtonen ja Konsta Hämäläinen ovat kovan luokan pelimiehiä, huikea kunto yhdistettynä taitoon ja tahtoon. Kyseisistä herroista kuullaan vielä. Konstan tekemä 5-3 maali oli jipsin puolustuksen surkeutta, 1 vs. 7. Seitsemän miestä kahville ja pallo reppuun huh huh.

Tehot: Tatu 3+0, Patrik 1+0, Verkku 1+0 ja Iltsa 0+1

Jipsiltä puuttui jääkiekko peleissä ollut Aku ja korkean paikan leirillä olevat R ja S Hämäläinen.

Seuraavat ottelut ovat 11.2 Hifk Helsingissä ja 12.2 Ols Viitaniemessä


Näytä lisää uutisia

P15-2020/2021