P15 2020-2021

Borlänge osa 3

Sunnuntaita mennään, puolivälierästä 1,5 h ja välierä alkaa. Vastassa IFK Vänersborg. Aiemmin nähdyn perusteella vastustaja pyrkii pelaamaan oikeata jääpalloa. Ja niin pelasikin.

Välierä:

Vänersborg - JPS 1-7

Jo heti alussa JPS näytti kumpi tätä peliä vie ja kumpi vikisee. Kaikki kunnia vastustajalle, mutta Jipsi oli välierässä selkeästi parempi joukkue. Mieleen jäi kaksi erittäin kaunista Jps-maalia, joissa ajatus, ajoitus ja pelinluku natsasti täydellisesti. Arvi vapautti Sakun maalintekoon ja Tatu vastaavasti Rikun, kaunista oli katsoa se.

Maalit: Arvi 2, Saku 2, Tatu 2 ja Riku 1

Matchens lirare: Tatu

 

Finaali:

Kaksi turnauksen parasta joukkuetta kohtasi finaalissa, hyvä niin.

Vetlanda - JPS 1-4 (1-0)

Ensimmäinen erä oli tasainen, maalipaikat Jipsille n. 4-1. Vetlanda napautti maalinsa ainoasta kulmalyönnistään. Joukkueiden jo 7. turnauspeli ei näkynyt väsymyksenä, vaan finaalista kehittyi laadukas mittelö. Toisen jakson tahtipuikkoa heilutti Tatu Dynamite. 2 varmaa rankkarimaalia ja 2 upeaa soolomaalia toivat voiton Jipsille. Maalipaikat toisella jaksolla Jipsille n. 6-2. Riku rakensi itselleen useita paikkoja, tällä kertaa ei ollut onni myötä. Arvi vetäs pari kulmaa karvan verran ohi. Aati torjui huikesti rankkarin 3-1 tilanteessa ja pohjusti näin omalta osaltaan voiton. Vetlandan otettua aikalisän oli selvää, että pitkä pallo alkaa lentää. Yhtään vaarallista tilannetta ei Jps-pömpelille kuitenkaan syntynyt. Hieno peli pojilta!

Maalit: Tatu 4

Matchens lirare: Riku

Turnauksen parhaimmaksi hyökkääjäksi valittiin Tatu Ässämäki JPS. Perustelut olivat paljonpuhuvat.

 

 

JPS- turnauksessa:

 

Maalivahdit: Saku (1 ottelu), Patrik (2) ja Aati (4).

Kolme hyvää ja varmaa veskaria, hienoa. Aati oli muurina otteluissa ratkaisuhetkillä, pari käsittämätöntä torjuntaa ja huikee tuuletus torjutun pilkun jälkeen.

Libero: Verneri

Vertsu pääsi turnauksessa, voisiko sanoa, helpolla. Mikä on pelatessa, kun homma toimii edessä ja takana. Helmenä upea "coast to coast"- maali WP:tä vastaan.

 

Puolustajat: Samuli ja Saku

Hyvin toisiaan täydentävä pakkipari. Molemmilla hyvä pelisilmä. Erinomainen turnaus. Hyviä joukkuepelaajia. Turnauksen ehdotonta puolustajien eliittiä.

Sivutuet: Harri, Samuel ja Roope

Lisääntyneen motivaation, harjoittelun ja peliajan johdosta Haba ja Samppa ovat kehittyneet valtavasti. Hieno turnaus, Roope säesti mallikkaasti.

Keskikenttä: Miiro, Arvi, Riku ja Tatu

Miiro=pelimies. Erinomainen peli-ilme.

Arvi, Riku ja Tatu: tästä kolmikosta täytyy puhua yksikössä. Joukkueen selkäranka, huikea työmoraali, hirveä kilometrimäärä duunia kahteen suuntaan, taitoa, pelinlukua, mutta mutta, kun pojat oppis ees vähän luistelemaan.

Hyökkääjät: Patrik, Aati ja Niilo

Liike parantunut kokoajan, hyvää karvauspelaamista ja maalipaikoista pallot hyvällä prosentilla pömpeliin.

 

Poimintoja:

Dalarnan Tidningar kirjoittaa:

Turneringens publikfriare nummer ETT, var Jyväskylä PS. Ett lag med kvicka skickliga skridskoåkare som även bemästrade konsten att skjuta.

Saku sanoo hetki loppuvihellyksen jälkeen: "Seuraavaks me valloitetaan Venäjä"

Finaalin puoliajalla Tatu näkee jätti-isot voittopokaalit ja sanoo: "Nuo ei jää Ruotsiin!"

Koulumajoituksessa Matti yritti löytää kadottamaansa sisäistä Retki-Mattia/ Sissi-Mattia. Vihdoin sen löydettyään kohtalo osoittaa sormellaan, Matin deluxe-mallinen ilmatäytteinen patja puhkeaa, johon Matti: "Elekkee, elekkee".

No niin, kehut on kehuttu ja arki koittaa jo tiistaina Varkaudessa, kun WP asettuu vastustajaksi. Saapi nähdä, leijuuko vielä joku pelimies?

(MH)


Näytä lisää uutisia

P15 2020-2021

Vastuuvalmentaja
Mikko Lyyra, P 15 Punainen
040 7353122
mikko.lyyra[at]gmail.com
Mikko Böhm, P15 Punainen
0400723943
bohm.mikko[at]gmail.com
Eero Lestinen, P15 Sininen
0400 983 692
eerolestinen[at]gmail.com
Joukkueenjohtaja
Teemu Ahola, P15 Sininen
teemu1ahola[at]gmail.com
Simo Oksanen, P15 Punainen
040 552 1263
simo.oksanen[at]muurame.fi
Huoltaja
Ari Kinnunen, P15 Punainen
0403005205
Tuukka Syyrakki, P15 Punainen
0403005205
Tomi Majava, P15 Sininen
Tiedottaja
Anu Koskinen
0408404092
anu.poysa[at]hotmail.com