P15-2020/2021

Borlänge osa 2

Lauantai 5.2 alkulohkon otteluita mennään.

 

Gustafberg - JPS 1-10 (1-8)

Jipsi näytti kaapin paikan jo alkuminuuteista lähtien. Tukholman "vessanpyttypojille" se lienee oli liikaa. Todella törkeästi mailalla hakaten vastustaja yritti pysäyttää liukkaat Jipsiläiset. Pohkeisiin, sormille, jopa päähän kohdistuneet mailaniskut eivät onneksi aiheuttaneet murtumia tms. Vaihtopenkillä jääpussit loppuivat kesken.

Aati vietti syntymäpäiviään ja millä tavalla: 5 komeaa maalia, joukkuekavereiden toimiessa tarjoilijoina.

Maalit: Aati 5, Riku 3 ja Tatu 2

Matchens lirare: Aati

 

Alkulohkon viimeisessä ottelussa oli vastassa maineikas VSK, voitolla varmistaisimme lohkon ykköspaikan ja 3 tuntia pidemmät yöunet. Ottelu alkoi vasta klo: 23:40.

JPS - Västerås 4-0

Västerås puolusti joukkueena erinomaisesti. Useimmat hyökkäyksemme tyrehtyivät keskialueella lankkuun. Todella hienoa ohjauspeliä Vsk:lta. Mutta se ei riittänyt. Maalivahtimme oli liki työtön. Näin varmistui lohkon ykköspaikka.

Myös Jps onnistui puolustuspelissään loistavasti. Kurkona kentällä hääräsi Saku. Saku laittoi kroppansa likoon ja pysäytti käytännössä kaikki Vsk:n hyökkäysyritykset, muiden auttaessa hienosti.

Maalit: Tatu, Riku, Miiro ja Niilo

Matchens lirare: Saku

 

Sunnuntai 6.2

Puolivälierä: WP-35 - JPS  2-5

Jos WP olisi päästänyt yhden maalin enemmän alkulohkon viimeisessä ottelussa, ei olisi tarvinnut suomalaisten kohdata vielä tässä vaiheessa, harmi.

Ottelu alkoi varovaisesti tunnustellen. WP puolusti hyvin. Vernerin koko kentän soolomaali (0-1) vapautti Jipsin peliä. JPS oli piirun verran terävämpi ja ansaitsi voittonsa.

Maalit: Saku 2, Verneri, Tatu ja Arvi

Matchens lirare: Arvi

Näin olimme selvittäneet tien välieriin ja neljän sakkiin. 

Taas on kiire: Borlänge osa 3, lähipäivinä.

(MH)


Näytä lisää uutisia

P15-2020/2021