P15-2020/2021

Borlänge Cup 2011: JPS voittamaton!

JPS-98 voitti 25:n kerran järjestetyn Borlänge Cupin Ruotsissa. 7 ottelua 7 voittoa maalierolla 40-7. Mukaan oli mahdutettu 21 joukkuetta (Jps ja Wp-35 Suomesta),  ottelupäivät venyivät pitkiksi, koska pelattiin vain yhdellä kentällä. Turnaus on tosi suosittu ja mukaan ei mahtunut läheskään kaikki sinne halajavat. Järjestelyt olivat hoidettu todella hienosti ja laadukkaasti. Ruotsalainen urheilukulttuuri puski positiivisesti esiin joka paikasta. Oli esim. hienoa kuulla ja nähdä fanien laulavan kannustuslaulujaan fanipaidat päällään omille suosikeilleen.

Kaikki -98 joukkueessa pelaavat eivät päässeet matkaan mukaan, joten Miiro (synt. -00), Roope (-00) ja Niilo (-99) olivat tervetulleet apujoukot. Hyvin pojat paikkansa täyttivät.

Tuloksia otteluista:

Falun - JPS  0-6

Pitkä matka ja laivan noutopöydän herkut painoi hivenen kintuissa avausottelussa, silti Falun oli pelkkä vastaantulija. Maalipaikkoja oli ainakin 20 ja kuudesti onnistuttiin.

Maalit: Tatu 3, Arvi 2 ja Patrik 1

Matchens lirare: Tatu

JPS- Vetlanda 4-2 (2-2)

Turnauksen ennakkosuosikki sai shokkihoitoa jyväskylän pojilta. Erittäin laadukas, vauhdikas ja tasainen ottelu. Harvoin näkee näin korkeatasoista ottelua d-ikäluokassa. JPS.n puolustus- ja karvauspeli oli timanttia ja Vetlandan aiemmin esittämä "totalbandy" mureni JPS:n vauhdissa.

Maalit: Tatu 3 ja Riku 1

Matchens lirare: Riku

Jatkan tarinointia myöhemmin. nyt on kiire Monttuun.

(MH)


Näytä lisää uutisia

P15-2020/2021