P15-2020/2021

Pisteet kotiin vieraspeleistä!

Kaksi vieraspeliä samana päivänä on kova juttu. JPS D-98 pelasi lauantaina 15.1 ensin aamulla Mikkelissä Kamppareita vastaan ja iltapäivällä Imatralla Pasaa vastaan. Luomujäät olivat molemmilla paikkakunnilla hyvässä kunnossa, kirpeähkö pakkanen hieman verotti luistimen kiitoa. Eri syiden takia oli poissa useita pelimiehiä. Rosterissa oli 10 pelaajaa, eli pelasimme yhden vajaalla.

Kampparit - JPS 1-5  (0-1)

Kampparit sumputti koko ottelun oman kaaren tuntumaan 8:n pelaajan voimin. Siitä huolimatta Jps pääsi luomaan lukuisia maalipaikkoja. Lyönnit suuntautui ohi, yli tai Kamppareiden maalivahti Lasse Haapea torjui ne vakuuttavasti. Toisen puoliajan toiselle puoliskolle saimme Eeron ja Niilon avuksi Jps-99 joukkueesta. Niilo kiitti luottamuksesta ja teki hienon rebound maalin, Eero pelasi myös mallikkaasti. Kamppareiden hyökkäyspeli oli tuttua jo viime talvelta; pelkkää pitkää palloa. Sinänsä sääli, sillä Kampeilla on joukkueessa taitavia poikia.

Tatu ja Arvi urakoi Jipsin keskikentällä kahteen suuntaan. Saku oli maalissa vakuuttava. Sakun avausheitot olivat erittäin hyviä ja monipuolisia. Harva kaveri heittää palloa luistimet jalassa kovempaa ja pidemmälle kuin kengät jalassa, Saku heittää.

Topparipari Verneri ja Ilari pelasi hyvin molemmat ottelut. Etutoppari Samuli pelaa "hyvällä silmällä".

Tehot: Tatu 1+1, Ilari 1+1, Samuli 1, Patrik 1 ja Niilo 1

 

PaSa - JPS 3-8 (0-5)

Tähän peliin vaihdettiin maaliin Patrik (1. puoliaika) ja Aati (2.puoliaika). Molemmat onnistuivat. JPS puolusti eka puoliajan loistavasti, Pasa ei päässyt maalipaikkoihin. On alettu ymmärtämään koko joukkueen merkitys puolustamisessa, hyvä. Hyökkäyspelimme nojautui enemmän hyvien yksilöiden rakentamien maalipaikkojen varaan. Puoliaika 0-5 ja Pasa oli lyöty.

Tehot: Ottelupöytäkirjaan ei jostain syystä ole merkitty syöttäjiä lainkaan, harmi.

Arvi 4, Tatu 2 ja Saku 2

 

Seuraava ottelu on lauantaina 22.1 Lappeenrannan Kisapuistossa Veiterää vastaan.

 

(M.H)


Näytä lisää uutisia

P15-2020/2021