P15-2020/2021

Helsingin turnauksesta hopea sija!

Jipsin D-98 sijoittui toiseksi Botnian järjestämässä, Helsingin Oulunkylän isolla tekojäällä pelatussa kutsuturnauksessa.

Kansainvälinen kutsuturnaus kutistui neljän joukkueen välienselvittelyksi D-junioreiden ikäluokassa. Mukana olivat pienillä ryhmillä pelanneet Jps-98 ja Jps-99, sekä helsinkiläiset Botnia ja Vesta.

D-98:n ottelutulokset:

Jps-98 - Jps-99  11-1

Jps-98- Vesta 7-3

Jps-98 - Botnia 7-2

Jps-98 - Botnia 3-7

Otteluaika n. 60 min.

Pelit kehittävät ja opettavat ja onhan pelaaminen keskimäärin mukavampaa kuin harjoittelu. Harjoittelemista riittää kylliksi. Erikoistilanne pelaamisemme oli heikkoa, varsinkin kulma- ja vapaalyönnit onnistuttiin pelaamaan huonosti. Puolustuspelaamisessa pallo imee liikaa puoleensa ja oman paikan pelaaminen unohtuu. Liika hyökkäysinto kostautui myös useamman kerran. Pallon yläpuolella oli 7 pelaajaa EI alapuolella ja vastustajan oli helppo rokottaa.

Oli todella mukavaa saada pelata ns. kovia pelejä turnauksessa. Vestalla ja Botnialla on laadukkaat, tasaiset joukkueet. Tällaisia pelejä tartteis saada lisää. Oli kiva huomata, että usea JPS-98 peluri pysyi vauhdissa, taidossa yms. mukana, osa jopa edellä.  Ja tietenkin pitää mainita Tuukka 8v. Pelimies teki mm. tahtomaalin ja hankki rankkarin. Pelien ulkopuolella Tuukka toimi mallikelpoisemmin kuin moni D-ikäinen.

Harjoituspelit on pelattu ja päästään tositoimiin. Joulukuun alussa pyörähtää SM-alkusarja käyntiin. Peleistä raportoidaan näillä sivuilla.

 

(MH)

 


Näytä lisää uutisia

P15-2020/2021