P15-2020/2021

JPS P15 avasi sarjan vieraspelillä Mikkelissä

Joukkue avasi kauden Mikkelissä Kampparit Mustaa vastaan. 4-3 tappiosta huolimatta esitys oli ensimmäiseksi sarjapeliksi punaisilta hyvä.

Molemmat joukkueet lähtivät otteluun melko varovaisella taktiikalla. JPS oli ensimmäisessä erässä hienokseltaan hallitsevampi osapuoli ja sai rakenneltua tilanteita vastustajan maalille. JPS siirtyi 0-1 johtoon kuudennella minuutilla. Myös kotijoukkueella oli paikkoja mutta kaukolaukaukset viuhuivat pääasiassa maalin ohi. Erän loppupuolella JPS siirtyi 0-2 johtoon mutta Kampparit kuittasi pian tämän jälkeen taukolukemiksi 1-2.

Toisessa erässä pallonhallinta kääntyi aavistuksen verran Kamppareille kotijoukkueen hakiessa aktiivisesti kavennusta. Kampparit kavensi tilanteeksi 2-2 kun toista erää oli pelattu 14 minuuttia. Pian tämän jälkeen JPS siirtyi 2-3 johtoon mutta kotijoukkue tasoitti heti perään tilanteeksi 3-3. JPS sai rakenneltua useamman hyvän maalintekopaikan erän loppupuolella mutta ei saanut palloa maaliin. Kotijoukkue puolestaan onnistui maalinteossa vielä kerran ja näin lopputulokseksi kirjattiin 4-3 (1-2).

Joukkue pelasi Mikkelissä kahdella vaihtopelaajalla ja se näkyi ottelun loppupuolella pienenä väsähtämisenä. Muutaman poisjäännin vuoksi apuun pyydettiin apuja P13-joukkueesta. Valmennuksen erityismaininnan saa ensimmäisen P15 pelinsä pelannut -07 ikäinen Aleksi joka teki vahvan debyytin sivutukena! Kaiken kaikkiaan punaiset pelasivat Mikkelissä hyvän pelin!


Ottelupöytäkirja


Näytä lisää uutisia

P15-2020/2021