P15-2020/2021

Kotipeliviikonloppu takana

P15 pelasi kaksi kotiottelua viikonloppuna

Lauantaina vieraaksi saapui Veiterä Lappeenrannasta. Peliin lähdettiin yhden vaihtopelaajan voimin mutta se ei onneksi peliin vaikuttanut. JPS vei ensimmäisen erän nimiinsä lukemin 5-0 eikä vastustajalla juuri maalipaikkoja ollut. Kotijoukkueen hyökkääminen oli ajoittain turhankin innokasta ja tähän jouduttiin hieman puuttumaan erätauolla.

 

Toisessa erässä hyökkäyksiin lähdöissä oli enemmän malttia ja näin hyökkäyksiin saatiin pelaajia paremmin mukaan. Toinenkin erä oli kotijoukkueelta kelvollinen suoritus joten pisteet Jipsille lukemin 11-1 (5-0)

 

Maalit: Aatu 3, Tarmo 3, Riku 1, Atte 1, Joonatan 1, Joona 1, Pyry 1

Ottelupöytäkirja

 

 

Sunnuntaina vieraaksi saapui ennakkoon arvioituna lohkon kovin vastus Kampparit Musta. Pelistä odotettiin tiukkaa vääntöä ja sitä se olikin. JPS oli lauantain tavoin liikkeellä yhden vaihtopelaajan voimin. Kotijoukkue siirtyi jo heti toisella minuutilla 1-0 johtoon. Vierasjoukkue kuitenkin tasoitti hetki tämän jälkeen kulmalyönnin jälkitilanteesta. Erä oli muutoin varsin tasaista vääntöä mutta vierasjoukkueen onnistuessa maalinteossa vielä kahdesti siirryttiin erätauolle tilanteessa 1-3.

 

Toisen erän alussa tapahtuneen huolimattomuuden avittamana vierasjoukkue pääsi kasvattamaan johtoaan ja tilanne oli 1-4. JPS ei tästä kuitenkaan lannistunut vaan jatkoi määrätietoisesti takaa-ajoa. Kotijoukkueen työnteko tuotti tulosta ja 71 minuutin kohdalla tilanne oli jo 3-4. Jipsin loppukiri ei aivan riittänyt joten Kampparit Musta vei pisteet Mikkeliin tiukan ja tasaisen ottelun jälkeen lukemin 3-4 (1-3).

 

Maalit: Joonatan 1, Aatru 1, Tarmo 1

Ottelupöytäkirja


Näytä lisää uutisia

P15-2020/2021