P15-2020/2021

P15 lopputurnaus Mikkelissä

JPS P15 turnauksen mitaliotteluihin

Lauantain tapahtumat turnauksessa etenivät seuraavasti:

Alkulohkon viimeisessä kamppailussa JPS väänsi Botnia valkoisen kanssa tiukasti lohko voitosta, mutta lopulta ottelu kääntyi botnialaisten eduksi numeroin 6 - 3.

Illalla pelasimme välieräpaikasta Narukerää vastaan. Tiukka ja jännittävä taisto kääntyi lopulta meidän eduksi. Ottelun repesi lopussa numeroihin 8 - 3.

Sunnuntaina kohtaamme välierissä Kamppareiden mustan ryhmän, ja mitaliottelut pelataan iltapäivällä.

Perjantai:

Turnauksen ensimmäisenä päivänä JPS pelasi kolme ottelua ja saalisti otteluista 5 pistettä. Perjantain ottelut olivat tasaisia vääntöjä talvisessa pakkaskelissä.

JPS - HIFK 3 - 2

JPS - OLS 3 - 3

JPS - Kampparit valkoinen 5 - 1

Tänään lauantaina viimeisessä alkulohkon ottelussa on vastassa Botnia valkoinen. Tässä ottelussa ratkaistaan alkulohkon voitto, josta saa palkkioksi suoran välieräpaikan. Ottelun häviäjä joutuu pelaamaan puolivälierän toisen alkulohkon kolmosta vastaan lauantai iltana.

Otteluista voisi lyhyesti sanoa, että joukkue ei ole vielä aivan parasta osaamista esittänyt. Toki pikku hiljaa pelissä on näkynyt paranemisen merkkejä. Varmasti torstai illan P17 puolivälierä painoi perjantaina mukana olleiden poikien jaloissa eilen, mutta nyt on saatu levätä hyvät yöunet, joten toivottavasti tänään kentällä on jo pirteämpi jipsiryhmä.


Näytä lisää uutisia

P15-2020/2021