P15-2020/2021

JPS-HSKT ja JPS-Kampparit

Su 9.12 JPS-HSKT  23-1

La 15.12 JPS-Kampparit 19-3

Maaliluvut kertovat paljon. Tasoeroa on. SJPL.n päätös siirtyä P15 sarjassa kahteen lohkoon ei ole ainakaan tähän mennessä palvellut  Jipsiä. Onneksi osallistuimme marraskuussa Keveka turnaukseen, jossa saimme kohdata kovia etelälohkon joukkueita esim. Akilles ja PaSa (Botnia ei siellä ollut).

Sarjaotteluiden päällekkäisyyksien takia ennakkoon ajateltu kova ja tasainen ottelu WP-JPS uhkaa jäädä torsoksi. JPS P17 on samana päivänä Porvoossa ja siellä on kokoonpanossa 7 peluria P15 joukkueesta. Onneksi juniorituotanto Jipsissä jauhaa, saamme Kämärin matkalle mukaan useamman pelaajan P13 joukkueesta.

Kun maaleja syntyy otteluissa paljon, on niille myös tekijänsä. Ihailtavan paljon on pelaajat syötelleet peleissä. Yksin puskemisia on nähty vähän. Alkukauden sarjapelien tehokkain on ollut Riku, keski-arvo/ottelu n. 6+2. Koko joukkueen hyökkäys- ja puolustuspelaamista pitää vielä petrata paljon ja siinä riittää harjoittelemista. Myös erikoistilannepelaamista pitää kehittää (esim. kulmalyönnit).

  


Näytä lisää uutisia

P15-2020/2021