P11 2020-2021

JPS P11 kaudella 2015-2016

JPS P11 pelaa kauden kahdella joukkueella, jotka ovat JPS P11 punainen ja JPS P11 sininen.

P11 joukkue kostuu 2005 - 2006 syntyneistä pelaajista. Mukana on myös muutama 2007 syntynyt peluri. 

Päätapahtumat:

JPS P11 järjestää yhden turnauksen Jyväskylässä Helmikuun alussa ja osallistuu vähintään kolmeen vieraspaikkakunnalla järjestettävään SM-osaturnaukseen. Kausi huipentuu SM-lopputurnaukseen 4.-6.3.2016.

JPS P11 joukkueen toimihenkilöt:

Jon Salminen (päävalmentaja), Harri Noponen (Valmentaja) ja Jarkko Lampinen (joukkueenjohtaja)

Toiminta ja tavoitteet:

JPS P11 pelaa kauden kahdella joukkueella, jotka ovat JPS P11 punainen ja JPS P11 sininen.

Harjoittelun ja pelaamisen tavoitteena on kehittää pelaajia yksilöinä ja osana joukkuetta. Harjoittelun pääpaino on jääpallon perustaitojen opettelussa. Yksi tärkeä tavoite on oppia toimimaan osana joukkuetta, mikä merkitsee toisten huomioon ottamista ja vastuuta omasta tekemisestä, niin jäällä kuin pelikentän ulkopuolella. Tavoitteena on synnyttää innostus jääpalloon, joka kestää pitkälle tulevaisuuteen. Kilpailullisia tavoitteita joukkueelle ei ole asetettu. Pelit ovat ensisijassa oppimistapahtumia, joista voitto on mukava lisä. Lopputurnauksessa on tavoitteena hyödyntää kaikkea kauden aikana opittua sekä pelata kauden parasta peliä, pelihuumoria ja peli-iloa unohtamatta.

Harjoittelemme Viitaniemessä kolme kertaa viikossa.

Pelaajat:

Toivo Aartolahti, Eeli Arvaja, Robin Baldwin, Eeli Böhm, Jami Forss, Frans Hirvonen, Hannes Hujala, Teemu Immonen, Miska Kallio, Eeti Katila, Pyry Kilpeläinen, Eero Koponen, Tomi Koskinen, Aaro Lahikainen, Aku Lampinen, Jaakko Lindholm, Niko Nikunen, Lassi Niskanen, Jimi Noponen, Sampo Rantanen, Oliver Salminen, Roope Salminen, Sebastian Sauvala, Elias Syyrakki, Vilho Vesterinen, Onni Virmasalo, Luka Väisänen ja Tarmo Ässämäki.


Näytä lisää uutisia

P11 2020-2021

Vastuuvalmentaja
Pirkka Lahtinen
Valmentaja
Timo Pulkkinen
Tuukka Anttolainen
Joukkueenjohtaja
Kimmo Loppi
040 630 9690
kimmo.loppi[at]dafgard.se