Keveka-turnaus 1.11.2009

JPS-Narukerä 6-0 (5-0)

Toinen turnauspäivä alkoi JPS:n osalta ottelulla Narukerää vastaan. JPS:ltä puuttui toisena päivänä kolmen nuorten maajoukkue-ehdokkaan lisäksi lauantaina loukkaantunut Atte Pihlavamäki ja työesteinen joukkueen kapteeni Atte Hänninen. LIsäksi toiset kolme nuorten JPS-maajoukkueleiriläistä olivat pelanneet jo yhden ottelun aamulla U-19 joukkueen riveissä. Narukerällä oli myös hiukan miesvajausta.

Ottelun alku näytti heti, että palloseuran karvauspeli toimii sekä vaaralliset vastahyökkäykset aiheuttivat päänvaivaa Narukerän puolustukselle. Kaksi maalia 7minuuttiin, tekijöinä Mikko Böhm ja koko kentän läpi purjehtinut Anssi Hänninen, antoivat kovan itseluottamuksen loppupeliin jyväskyläläisille. Tämän jälkeen alkoi Matti Oksanen-show. "Masi takoi seuraavat neljä maalia putkeen, kruunaten viimeisensä hienoon kulmalyöntiin. Koko joukkue oli onnistujia täynnä, mutta vielä voi mainita JPS:lle harvinaisen nollapelin torjunut Alex Baranov sekä liberona uurastanut Joni Vuopio.

WP-35 - JPS             5-3   (3-2)

Päävalmentaja Timo Knuuttila jatkoi harjoitusotteluiden suomaa pelipaikka- ja pelitaktiikkakokeilujaan. WP-35 tuli otteluun hieman tuoreimmilla jaloilla ja otti pelissä niukan hallinnan. WP teki saman Jipsille kuin se teki aikaisemmassa ottelussa Narukerällä. Lamaannutti kahdella maalillaan hetkeksi punapaidat. Onneksi turnauksen JPS-hahmo Matti Oksanen sai kavennuttua 2-1 melko pian ja JPS oli mukana taas pelissä. Pienen painostuskauden jälkeen ote alkoi taas siirtyä varkautelaisille ja JPS-maalivahti Aatu Valtonen venyi muutamaan huippupelastukseen torjuen upeasti läpiajonkin. Ennen jakson loppua tekee kumpikin joukkue vielä yhden osuman. JPS:n maalista vastasi Sampsa Purhonen rangaistuslyönnistä

Toisen jakson alussa oli Jipsillä pari tuhannen taalan paikkaa, mutta tolpat ja turha hätäily pelasti varkautelaiset. Viimeisen 15 minuutin aikana WP:n ankara painostus tuottaa tulosta kahden maalin verran ja turnauksen voittajajoukkue oli selvillä. Pavel Maksimenko tekee vielä viimeisellä minuutilla ikäänkuin lohdutukseksi loppulukemiksi 5-3.

JPS sijoittui turnauksessa kakkoseksi paremman maalieronsa turvin ja voi suhteellisen hyvillä mielin jatkaa harjoitusotteluidensa sarjaa sekä valmistautumista kahden viikon kuluttua alkavaan Bandyliigan.