BANDYLIIGA

Bandyliigan tilannetiedotus osa 1

 JPS:n Bandyliigajoukkue on harjoitellut lyhyen kesätauon jälkeen tiiviisti. Elokuun alusta alkoi jääharjoitukset kaukalossa ja niiden lisäksi painetaan 2-3 kertaa viikossa kuntotreenejä.

 Päävalmentajana jatkaa Esko Tammilehto, apunaan Ari Koponen. P21-joukkueen päävalmentajana toimii Mika Hyppönen.

 Joukkueessa ei näillä näkymin paljon muutoksia tulla näkemään. Viime kauden pelaajisto Mikko Rytkösen johdolla jatkavat taistelua Bandyliigassa.

 Santeri Laitisen siirtyminen opiskelujen vuoksi Kamppareihin ja samoin maalivahti Ville-Matias Lammin opiskelujen vaihtuminen pääkaupunkiseudulle ovat menopuolella. Myös pitkän linjan liigajyrän Joonas Janhusen jäähdyttely kakkosjoukkueessa voidaan laskea menopuollelle.

 Tulopuolen vahvistus on viime kauden mestarin Kamppareiden riveistä siirtyvä Jaakko Manninen . Jaakko aloittaa opiskelut Jyväskylässä. Manninen on pelannut sivutukea ja keskikenttää.

Jaakko Manninen

  Lisäksi harjoitteluringissä välivuoden jälkeen pyyhältää Mikko Tammilehto.  Nuorisokaarti on treenannut todella hyvällä asenteella ja haastaa todenteolla kokenutta osastoa peliajan suhteen. Muutamia uusiakin oman juniorituotannon helmiä on nostettu edustusjoukkueen harjoittelurinkiin. Tosin heistä kaksi Tatu Ässämäki ja Ilari Hepola suuntaa syyskaudeksi Edsbyn jääpallolukioon.

 Tarkempaa listaa sopimuspelaajista lähiaikoina!


Näytä lisää uutisia

BANDYLIIGA

Vastuuvalmentaja
Topi Rytkönen
Joukkueenjohtaja
Jarkko Lampinen
0405535305
jlampine[at]gmail.com
Huoltaja
Juha Niiranen
Seppo Rytkönen
Jesse Svärd
Fysiikkavalmentaja
Joni Vuopio
Jari Linjala