BANDYLIIGA

Sampsa Purhoselle välivuosi!

Viime kauden JPS:n bandyliigajoukkueen kapteeni Sampsa Purhonen  on loukkaantumisen vuoksi sivussa pelihommista tulevalla kaudella.  Polven eturistiside revennyt kokonaan eli on suomeksi sanottuna poikki. Sande leikataan tulevana maanantaina. Seuraavat 3-4 viikkoa mennään kepeillä ja leikkauksesta 8-10kk kuntoutusta. Purhonen nähdään kuitenkin joukkueen mukana, sillä hän toimii Esko Tammilehdon apuna valmennustiimissä!

- Harmittaa tietenkin älyttömän paljon, kun joutuu jättämään tulevan kauden sivuun. Koko kesän ajan rakentuneessa uudessa joukkueessa olisi ollut ilo pelata. Pääsen kuitenkin huippuvalmentajan avuksi seuraamaan pelejä ja auttamaan valmennuksessa jollain tapaa, mikä on itselle uusi ja mielenkiintoinen alue. - Toivottavasti erittäin kova kesätreeni ei mene hukkaan, vaan luo hyvän pohjan kuntoutukselle. Tästä ei auta muuta kuin katsoa eteenpäin ja edetä askel kerrallaan – kirjaimellisesti; valottaa Purhonen päällimmäisiä tuntojaan!

. -Jotain positiivista kuitenkin on. Leikkaukseni  jälkeen pystyy  Herranen  kyykkäämään samoilla painoilla kuin itse niin ei tarvitse aina ottaa painoja pois, kun tulee Nikon vuoro, letkauttaa Sande lopuksi!

 kuva. K.N

Lisää Purhosen tuntemuksia myöhemmin pelaajien blogiosuudessa!


Näytä lisää uutisia

BANDYLIIGA

Vastuuvalmentaja
Topi Rytkönen
Joukkueenjohtaja
Jarkko Lampinen
0405535305
jlampine[at]gmail.com
Huoltaja
Juha Niiranen
Seppo Rytkönen
Jesse Svärd
Fysiikkavalmentaja
Joni Vuopio
Jari Linjala