BANDYLIIGA

Kotiottelut 2019-20

JPS Bandyliiga runkosarjan kotiottelut 2019-20

LA 23.11   JPS - Veiterä        (L:ranta)   klo 15.00

LA   7.12   JPS - Kampparit   (Mikkeli)   klo 15.00

LA   11.1   JPS - OLS              (Oulu)     klo 15.00

SU  12.1   JPS - LRK              (Tornio)    klo 13.00

PE  17.1    JPS - WP-35       (Varkaus)   klo 19.00

SU   2.2   JPS - Botnia        (Helsinki)   klo 14.00

LA    8.2   JPS - HIFK          (Helsinki)    klo 15.00

SU   9.2   JPS - Narukerä      (Pori)      klo 14.00

LA 15.02   JPS - Akilles       (Porvoo)    klo 15.00


Fanibussi Mikkeliin

5. välierä SU 3.3 klo 17 Mikkelissä

Mikkeliin lähtee myös fanibussi. Kuljetus starttaa Viitaniemestä klo 15. Ottelu alkaa klo 17. Kuljetuksen hinta aikuisille 20e ja lapsilta 10e, hinta sisältää myös pääsylipun! Ilmoittautumiset tekstiviestillä Karri Hiltuselle numeroon 0443724627JPS kiittää

JPS kiittää kaudesta 2017-2018

JPS kiittää päättyneestä kaudesta yhteistyökumppaneita, seuratyöntekijöitä, faneja, vastustajia ja koko suomalaista jääpalloväkeä sekä muita matkassa mukana olleita!


JPS:n kotirataleiri

Liigajoukkueen toimintapäivä

JPS:n Bandyliigajoukkue vietti lauantaina 16.9 toimintapäivää tutuissa ympyröissä Viitaniemi-Hippos akselilla. Päivän teemana oli nuoret vastaan vanhat sekä uuden päävalmentajan mietteitä tulevasta kaudesta. Vanhojen poppoosta puuttui muutama maajoukkueessakin esiintynyt pelimies, joka tasoitti jääpuolella hieman joukkuiden vahvuuksia.

Päivä aloitettiin jäällä. Tiukkojen vaiheiden jälkeen nuoriso löylytti konkareita lukemin 19-16. Pienen  palautumisen jälkeen suunnattiin harjoitushallista muutamaa kerrosta ylemmäs Hipposhalliin. Fysiikkavalmentaja Jari Linjalan johdolla joukkue veti testit, jossa oli nopeutta, ketteryyttä, ponnistusvoimaa, liikkuvuutta, kestävyyttä ym. 

Ruokailun jälkeen kertoi päävalmentaja Mika Hyppönen hieman ajatuksiaan tulevasta kaudesta. Palaverista poistui innokas joukko pelimiehiä, odottaen isojen jäiden tuloa ja liigakamppailujen alkua. Toki pian alkava pesäpallo-ottelu syyhytti myös sormia.

Aurinko alkoi pilkistelemään, kun joukkueet astuivat kiilaan. Valmennus- ja joukkueenjohto oli lupautunut ottelun tuomaristoon, apunaan kakkospesätuomariksi pestattu Jipsin ikihuoltaja Sepi Rytkönen. Avausjakso oli nuorten juhlaa, kun vielä vanhat hakivat oikeita ulkopelipaikkoja sekä toimivaa lyöntijärjestystä, hiukan säännöissäkin oli opeteltavaa. Nuoret vei avausjakson lukemin 8-3. Toiselle jaksolle vanhat tuli kovalla uholla ja hankkiutui heti alussa karkumatkalle. Nuoret  hivuttautui vuoropari vuoroparilta ja tuli viimeisellä sisävuorollaan tasoihin 8-8. Viimeisellä sisävuorollaan vanhat sai kuin saikin tarvittavan juoksun aikaiseksi ja edessä oli supervuoropari. Monien vaiherikkaiden tilanteiden sekä pesäpallolle tyypillisten "torikokouksien" jälkeen oltiin supervuorojen jälkeen tilanteessa 3-3. Edessä mielenkiintoinen kotiutuslyöntikilpailu, joka hermoja raastavien vaiheiden jälkeen päättyi nuorten 3-2 voittoon.

 Päivän hiet pestiin Tuomiojärven rannalla sijaitsevassa rantasaunassa, jossa myös jälkipelilöylyt olivat kuumat, kiuasta myöten. Kaiken kaikkiaan päivä oli onnistunut muutamista poissaoloista huolimatta ja tästä on taas hyvä jatkaa arkista puurtamista harjoituksien merkeissä.

Kuvia päivän tapahtumista löydät tämän linkin kautta: https://jps.fi/galleria/50


JPS - OLS 2 - 0 (1-0)

Tilastoja;

JPS pisteet:  Mikko Rytkönen 2+0, Iikka Lempinen 0+1. MV. Lempinen

Iikka imuroi vain Jipsin koppia!

Kulmat: JPS  4   OLS  4

Jäähyt: JPS 18min.  OLS  6min.


HIFK - JPS 2-3 (1-1)

Tilastoja;

JPS pisteet: Tatu Ässämäki 1+0, Nico Nevalainen 1+0, Lasse Tammilehto 1+0, Nikke Tuhkanen 0+1, Joel Pöntinen 0+1, Jarkko Honkanen 0+1. mv. Gerovoi 

Kulmat:  HIFK   2      JPS  5

Jäähyt: HIFK 12 min.  JPS 12 min.


JPS - Botnia 4 -1 (3-1)

Tilastoja

JPS pisteet: Mikko Rytkönen 2+0, Atte Hänninen 1+0, Tatu Ässämäki 1+0, Saku Hämäläinen 0+1, Anssi Hänninen 0+1. MV: Lempinen

Kulmat:  JPS  3   Botnia  3

Jäähyt:  JPS 18 min.  Botnia  6min.


WP-35 - JPS 3-7 (1-4)

Tilastoja;

JPS pisteet: Mikko Rytkönen 2+1, Atte Hänninen 1+3, Riku Hämäläinen 1+2, Lasse Tammilehto 1+0, Tuukka Penttinen 1+0, Anssi Hänninen 1+0. mv. Gerovoi

Kulmat:  WP-35   3    JPS   13

Jäähyt:  WP-35  0     JPS  18 min.


JPS Suomen cup-turnaukseen

Suomen Cupin alkuturnaus Oulussa 28-30.10.

 JPS:n liigajoukkue matkaa tulevaksi viikonlopuksi Ouluun Suomen Cupin alkuturnaukseen. Joukkueet on jaettu kahteen lohkoon viime kauden sijoitusten perusteella. JPS:n lohkossa pelaavat isäntäseura OLS, helsinkiläiset Botnia ja HIFK sekä WP-35 Varkaudesta. Vain lohkon voittaja jatkaa pelejään cupissa, sillä edessä on silloin Suomen Cupin finaali, joka pelataan myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Toisessa lohkossa finaalipaikkaa tavoittelee Akilles, Kampparit, Veiterä ja Narukerä.

 JPS lähtee tietenkin tavoittelemaan finaalipaikkaa, mutta lohkon joukkueet ovat todella vaikeita voitettavia. Viime kauden mestari Botnia on hiukan muuttunut, mutta kova on edelleen ryhmä. HIFK on aina ennen kauden alkua arvoitus. Silti sieltä tulee aina iskukykyinen ryhmä , joka varmasti on sarjankin kärkipäässä. OLS luottaa kovaan puolustukseensa ja huippumaalivahteihin. Nuoria  ja uusvanhoja  joukkueeseen tulleita pelimiehiä kaivataan muutamien poislähteneiden paikkaajaksi. WP-35 on entistä vaarallisempi lisääntyneiden venäläispelaajien myötä ja nuoremmat ovat taas vuotta kokeneempia, joten Varkaudelta odotetaan varmasti tason nousua.

 JPS:n ensikosketukset isoon jäähän antoivat vielä keskinkertaisen kuvan joukkueen iskukyvystä. Uudet pelaajat täyttivät paikkansa hyvin ja ovat selkeitä vahvistuksia. Valopilkkuja nähtiin myös vanhojenkin pelaajien otteissa. Nuorten esiinmarssi todenteolla on alkanut, mutta tie ei ole helppo. Oikeitten pelipaikkojen löytyminen ja taktiikkaan sitoutuminen vienee vielä tovin aikaa. Pelaajia Jipsillä on tarjolla kyllä, sillä harjoitusringissä 23 pelimiestä. Oulussa varmasti kokeillaan vielä erinäisiä juttuja ja turnaus palvelee loistavasti valmistautumista Bandyliigaan.

JPS:n alkulohkon ottelut:

Pe 28.10 klo 17.30 WP-35-JPS, La 29.10 klo 9.00 JPS-Botnia, Su 30.10 klo 9.40 HIFK-JPS, klo 17.20 JPS-OLS

Koko turnausohjelma:


JPS Rättvikin turnaukseen

Harjoitusturnaus 14-16.10

JPS:n Bandyliigamiehistö matkustaa Ruotsin Rättvikiin kovaan kansainväliseen turnaukseen, joka pelataan 14-16.10. Turnauksessa on mukana koko Ruotsin Allsvenskanin parhaimmisto sekä Norjan pääsarjajoukkueita. Suomesta Jipsin lisäksi mukana on Mikkelin Kampparit. JPS:n alkulohkossa pelaavat Boltic (Swe), Falu BS (Swe), Ullern (Nor) ja Ullevål (Nor). Lohkon kaksi parasta jatkavat sunnuntaiaamun välieriin ja niitteen voittajat pelaavat finaalissa.

  Tällä hetkellä JPS saa parhaan miehistönsä mukaan. Uusina pelaajina mukana siis ovat Anssi Hänninen, Nikke Tuhkanen ja viime kauden pelaajavaihdossa Ruotsissa ollut oma juniori Tatu Ässämäki. Viime kauden miehistöstä poissa ovat Tuomas Rintala (Akilles), Otso Tulomäki (Narukerä). Lisäksi  siviilikiireidensä vuoksi toistaiseksi poissaolevat Ville Utti ja Aatu Valtonen.

 Joukkue lähtee hakemaan luottavaisin mielin ensikosketusta isoon jäähän. Turnaus on erittäin hyvä paikka kokeilla pelaajille eri pelipaikkoja sekä hioa kuvioita tulevaa talvea varten. Pyrimme laittamaan infoa turnauksen kulusta.

Otteluohjelma:


Näytä lisää uutisia

BANDYLIIGA

Vastuuvalmentaja
Topi Rytkönen
Joukkueenjohtaja
Jarkko Lampinen
0405535305
jlampine[at]gmail.com
Huoltaja
Juha Niiranen
Seppo Rytkönen
Jesse Svärd
Fysiikkavalmentaja
Joni Vuopio
Jari Linjala