Kampparit haki pisteet Viitaniemestä

Kotiavaus oli dramaattinen ottelu, joka päättyi lopulta Kampparien voittoon lukemin 6-7.

Bandyliigakauden ensimmäinen kotiottelu päästiin aloittamaan loistavassa jääpallosäässä sekä soihtujen ja iltavalojen loisteessa. Matsista muodostui lopulta melko kaksijakoinen näytös, jossa nähtiin mm. 13 maalia ja kaksi punaista korttia.

Jipsi aloitti matsin todellsiella rytinällä. Ensin Miika Putkonen avasi maalihanat, ja pian Mikko Rytkönen polki vastustajan kulman jälkeen läpiajoon ja viimeisteli varmasti. Ensimmäisen vartin aikana onnistui maalinteossa vielä Riku Hämäläinen.

Ja vauhdikas tahti jatkui, kun Mikko ja Riku tekivät vielä toiset maalit mieheen. Välissä Juho Liukkonen niittasi rankkarista kavennuksen Kamppareille. Ennen taukoa osui vielä Tuukka Penttinen, ja puoliajalle mentiin Jipsin johtaessa 6-1.

Toinen puoliaika olikin aivan toisenlainen. Kampparit nousi alussa kolmen maalin päähän. Kiri kuitenkin näytti tyrehtyvän nopeasti, kun vieraiden Iisakki Kaivola sai punaisen kortin törttöiltyään Jipsin maalin edessä.

Tämän jälkeen alkoi tapahtua. Jäähypenkkiä kulutettiin varsinkin Jipsin toimesta ahkerasti, ja Atte Hänninen sai ulosajon. Kampparit nousi pikkuhuljaa lähemmäksi, ja lopulta tasoitti pelin kymmenen minuuttia ennen loppua. Lopussa Santeri Laitinen vei mikkeliläiset johtoon, eikä JPS enää saanut tasoitusta aikaan. Näin pisteet lähtivät Kampparien mukaan.

Lauantaina on uusi päivä ja uusi matsi, kun Viitaniemeen Jipsin vieraaksi saapuu HIFK Helsingistä. Ilmettä lähdetään kirkastamaan klo 15 alkaen, tervetuloa Monttuun kannustamaan JPS takaisin voittojen tielle!

JPS pisteet: Mikko Rytkönen 2+1, Riku Hämäläinen 2+0, Miika Putkonen 1+0, Tuukka Penttinen 1+0, Saku Hämäläinen 0+1, Atte Hänninen 0+1, Lasse Tammilehto 0+1, Sampsa Purhonen 0+1.mv. Gerovoi

Kulmat:  JPS  1  Kampparit  9

Jäähyt: JPS 70min.+OR  Kampparit  20min+OR