JPS nousi lopussa voittoon

JPS käänsi tasaisen matsin Botniaa vastaan lopussa voittoon ja nappasi pisteet matkaan Helsingin Oulunkylästä maalein 1-3.

Jipsin nuoret miehet olivat ratkaisijan rooleissa, kun JPS voitti tasaisessa väännössä Botnian 1-3. Pitkään tasatilanteessa ollut ottelu kääntyi Jipsin voittoon viimeisen kymmenminuuttisen aikana.

Ottelun kulku oli lähes samanlainen kuin viime viikonloppuna HIFK:in vieraana. Jipsi hallitsi hienoisesti ensimmäistä puoliaikaa, mutta Botnia avasi maalihanat Tero Määttälän toimesta. Vielä ennen taukoa punapaidat tulivat kuitenkin tasoihin, kun Tatu Ässämäki pääsi vastakkain Botnia-vahti Juuso Tervosen kanssa ja viimeisteli pallon maaliin iskien samalla uran ensimmäisen Bandyliiga-osumansa.

Toisella puoliajalla painettiin pitkään tasaisesti ilman maaleja. Ottelu näytti jo hieman kääntyvän Botnialle, kun se sai rankkarin kymmenen minuuttia ennen loppua.Jimi Heinosen laukaus kuitenkin painui ohi maalin.

Viimeisille minuuteille tuulen seuraksi saapui kovaksi yltynyt vesisade. Jipsi ei kuitenkaan ollut sokerista tehty. Lasse Tammilehto lähetti Saku Hämäläisen vauhtiin, ja myös Saku iski kylmän viileästi uran ensimmäisen liigamaalinsa ja vei Jipsin samalla johtoon.

Lopussa Ässämäki kaunisteli lukemia tekemällä vielä toisenkin liigamaalinsa. Tästä ei Botnia enää noussut, ja näin hallitseva Suomen mestari oli lyöty 1-3.

Matsin jälkeen joukkue hyppäsi bussiin ja matkustaa yöksi Poriin, jossa huomenna sunnuntaina vastaan luistelee Narukerä kello 13.

JPS  pisteet: Tatu Ässämäki 2+0, Saku Hämäläinen 1+0, Lasse Tammilehto 0+2. MV. Gerovoi

Kulmat:  Botnia  8    JPS 5

Jäähyt:  Botnia 30min.  JPS 30min.