Veljellisesti tasan

Kampparit - JPS 2 - 2 (1-0)

Turnauksen viimeisessä ottelussa JPS pelasi sijoista 5-6 Mikkelin Kamppareiden kanssa. JPS aloitti vauhdilla. Pallo pyöri Kampparimaalin tuntumassa useasti, mutta huolimattomuus viimeistelyssä esti maalien synnyn. Toki Kamppari-vahti Sviilillä oli myös näppinsä pelissä. Kampparit pääsi peliin mukaan ja toisesta kulmastaan Juho Liukkonen napauttaa "mustat" 1-0 johtoon, joka jäi myös puoliaikatulokseksi.

Toisen jakson alkuun Nico Nevalainen tasoittaa tilanteeksi 1-1. JPS hallitsi myös toista jaksoa ja maalinteon vaikeudet jatkuivat. Kampparit onnistuu jälleen kulmalyönnissään Tuomas Liukkosen toimesta. Mikko Rytkönen tasoittaa vapaalyönnin jälkitilanteesta loppunumeroiksi 2-2.

Tässä JPS:n hallitsemassa ottelussa oli päävalmentaja Tammilehdon mielestä paljon hyvääkin, mutta huolimattomuus ja tehottomuus hyökkäyspelissä oli huolenaiheena. Kahden viikon kuluttua Oulussa pelattavaan Suomen Cupin alkuturnaukseen on tämäkin osa-alue oltava kunnossa, jotta voittoja tulisi.

Tarkempaa Ruotsin turnauksen analyysiä mahdollisesti myöhemmin.

Pisteet: Mikko Rytkönen 1+1, Nico Nevalainen 1+0. mv. Gerovoi

Kulmat:  Kampparit 5       JPS   5

Jäähyt:  Kampparit 18min. JPS 9min.